Πέμπτη, 12/12/2019

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα εθελοντικής δράσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών

 PROTEKTAΞεκίνησε την Τετάρτη 12 Μαρτίου στην αίθουσα του ΑΚΤΑΙΟΝ το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εθελοντικής δράσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους – ΠΡΟΤΕΚΤΑ».

Εξήντα εθελοντές έδωσαν το παρόν. Ανάμεσά τους και ο κ. Σάββας Διακοσταματίου, αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Ρόδου, ο οποίος χαιρέτησε το σεμινάριο, δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση των εθελοντών και στη συνέχεια τέτοιων πρωτοβουλιών. Επισήμανε το σημαντικό ρόλο της πρόληψης, αλλά και της διαχείρισης της κρίσης με τελικό στόχο την αποκατάσταση.

Πρώτος εισηγητής του σεμιναρίου ο κ. Βερνίκος Στυλιανός, εμπνευστής, σχεδιαστής και επιστημονικός υπεύθυνος του Εθνικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος Εθελοντικής Δράσης για την Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών "Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους", στο οποίο συμμετέχουν πέντε Υπουργεία και δύο Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Οι εκπαιδευθέντες εθελοντές θα ενταχθούν στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και θα συστήσουν Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου, που θα συντονίζεται από το Γραφείο Πολιτικής προστασίας του Δήμου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον κ. Ηλία Αργύρη, Υπεύθυνο Γραφείου Πολιτικής προστασίας Δήμου Ρόδου τηλ 2241046310, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL