Πέμπτη, 12/12/2019

Απόψεις: ΕΡΑ Ρόδου: 9 μήνες μετά (Φωτογραφίες)

ERT - KINHTOPOIHSEIS - Θα απορήσει ίσως κανείς με το σημερινό μας θέμα, αφού οι αναγνώστες μάς έχουν συνηθίσει να ασχολούμαστε συνήθως με θέματα που έχουν σχέση με το περιβάλλον κυρίως αλλά και τον πολιτισμό.

Είναι λογικό λοιπόν κάποιος να αναρωτιέται για το σημερινό μας «μη οικολογικό» αφιέρωμα στο θέμα της ΕΡΤ και ειδικότερα του περιφερειακού σταθμού της ΕΡΑ Ρόδου.

 Η απάντηση είναι σχετικά απλή. Για μας ένας περιφερειακός ραδιοφωνικός σταθμός είναι θέμα πολιτισμού αλλά και περιφερειακής ανάπτυξης. Πολιτισμού γιατί ακριβώς η ΕΡΑ Ρόδου έχει καταγεγραμμένο μεγάλο μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου. Ομιλίες όπως των αείμνηστων Χ. Παπαχριστοδούλου, Φ. Βαρέλη, Η. Κόλλια , ηχογραφήσεις λαϊκών μουσικών σχημάτων, συνεντεύξεις κλπ, βρίσκονται στο αρχείο της ΕΡΑ Ρόδου ενώ ένα σημαντικό κομμάτι του αρχείου της έχει ήδη σταλεί στην Αθήνα για ψηφιοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα:

http://oikologicarodiaka.wordpress.com/2014/03/12/%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85-9-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC/

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL