Πέμπτη, 12/12/2019

Αστυνομική επιχείρηση για ν΄ αποτραπεί αυτοκτονία 40χρονου συντοπίτη μας!

ASTYNOMIKO TMHMA IALYSOY Και ξαφνικά, γύρω στις 7,30 σήμερα το βράδυ, αναστατώθηκε η Αστυνομία της Ιαλυσού, όταν έφτασε πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ένας 40χρονος συντοπίτης μας από χωριό της δυτικής πλευράς του νησιού μας, (δεν αναφέρεται για ευνόητους λόγους), απειλεί ν΄ αυτοκτονήσει!

Όπως ήταν φυσικό, αμέσως στήθηκε ολόκληρη «επιχείρηση», μ΄ επικεφαλής τον διοικητή κ. Θέμη Καλαμάτα, προκειμένου ν΄ αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, και μάλιστα σ΄ αυτήν την προσπάθεια συμμετείχε και η δημοσιογράφος Αναστασία Κορινθίου προς την οποία ο 40χρονος έκανε γνωστή την απόφασή του.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 40χρονος, μέσω διαδικτύου, ενημέρωσε την κ. Κορινθίου ότι  θ΄ αυτοκτονήσει επικαλούμενος κάποια προβλήματα.

Βέβαια, από κει και πέρα έπρεπε να ενημερωθεί η Αστυνομία, η οποία πράγματι ξεκίνησε προσπάθεια να εντοπιστεί ο 40χρονος και να πειστεί να μην προβεί σ΄ αυτό το απονενοημένο διάβημα που σκεφτόταν.

Και, πράγματι, αφού εντοπίστηκε ο 40χρονος (ο οποίος, σημειωτέον, ήθελε να μιλά μόνο με την Αναστασία Κορινθίου), πείστηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον οδήγησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Σίγουρα, λοιπόν, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ΄ όλους όσους συνέβαλαν άμεσα, (περισσότερο θα λέγαμε ανθρώπινα), και απέτρεψαν κάθε «τρελή» σκέψη του 40χρονου, ο οποίος, σημειωτέον, δεν είναι παντρεμένος.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL