Κυριακή, 19/01/2020

Όλα έτοιμα για την "Σοκολατίνα" - Τυχεροί οι Παστιδενοί που θα την... "γευτούν" πρώτοι!

SOKOLATINA AFISA PASTIDA - afisa Η θεατρική ομάδα του συλλόγου Παστίδας ΚΑΜΑΡΙ παρουσιάζει την φάρσοκωμωδία ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ, (χορηγός επικαινωνίας τα topika-nea.gr), βασισμένη στο έργο του βραβευμένου Ιταλού συγγραφέα Λουίτζι Πιραντέλλο, «Ο άνθρωπος, το κτήνος και η αρετή» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Βίκυς Θεολόγη.

Οι συνέπειες ενός παράνομου έρωτα καταλήγουν σε μια απάτη στο όνομα της αρετής αλλά και της υποκρισίας που διακρίνει την μικροαστική ιδεολογία. Το παλκοσένικο συναντάει την κοινωνία και τους ηθικούς της κώδικες. Τα ερωτικά αδιέξοδα οδηγούν σε τραγελαφικές καταστάσεις οπού η λογική κυριεύεται από το πάθος και η εσωτερική διαμάχη του καλού με του κακού βρίσκει νικητή το δεύτερο με το μυαλό ανίσχυρο να καταπολεμήσει τα αρχέγονα ερωτικά ένστικτα.

Ο Πιραντέλλο επισκέπτεται το σύμπαν της αυτοσχέδιας κωμωδίας, όπου ανακαλύπτει -και εκεί- το σχήμα της παραδοξότητας, ντυμένο όμως με τα πολύχρωμα ρούχα του γλεντιού. Και φτιάχνει μια φάρσα όπου το παράδοξο περνάει φυσικότατα για λογικό. Παίζει με τις δυνατότητες του θεάτρου ως τέχνης παραστατικής και μιμικής. Η Σοκολατίνα πιστή στο διονυσιακό πνεύμα του συγγραφέα στοχεύει να αφήσει μια γλυκιά γεύση στον θεατή της...

Η πρεμιέρα για τους κατοίκους της Παστίδας θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Παστίδας την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Παστίδας με τιμή εισόδου 3 Ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για την δημιουργία του Λαογραφικού Μουσείου Παστίδας.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου στις 24 και 25 Μαρτίου 2014 και ώρα 20:00, με την ευγενική χορηγία του ΔΟ.Π.Α.Ρ. και την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου. Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Σκηνοθεσία, διασκευή : Βίκυ Θεολόγη
Παίζουν οι ηθοποιοί (με την σειρά που εμφανίζονται): Αγγελική Γκόγκου, Γιώργος Χατζηχρυσάφης, Γιώργος Πάττας, Γιάννης Κούρος, Τσαμπίκα Καλαεντζή, Στέργος Κασσανής, Βαλάντης Κασσανής, Κυριακούλα Κυριαζή, Αναστάσης Κασσανής, Σέβα Πάττα, Νίνο Σιαλούπ.
Επιμέλεια σκηνικών, κουστούμια : Σύλλογος ΚΑΜΑΡΙ
Επιμέλεια μουσικής : Βίκυ Θεολόγη
Επιμέλεια ήχου-φωτισμού : Κώστας Κορκίδας, Ιωσήφ Σιαλούπ
Σκηνικά: Γιάννης και Αικατερίνη Αντωνά
Υποστήριξη-Αλλαγή Σκηνικών: Γιάννης Αυγενικού, Θεόδωρος Δρακάκης, Σταύρος Σαλακενός

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL