Σάββατο, 18/01/2020

Οι τζιχαντιστές ζητούν να κατεδαφιστεί η Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας!

SFIGGA THS GKIZASΟ ένας μετά τον άλλον φανατικοί ισλαμιστές παίρνοντας θάρρος από τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από τους τζιχαντιστές του ISIS εναντίον μνημείων χιλιάδων ετών στη Μοσούλη και στη Νιμρούντ, τώρα ζητούν να κατεδαφιστεί η Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας!
Ισλαμιστής ιεροκήρυκας στο Κουβέιτ ζήτησε από τους πιστούς να καταστρέψουν την Σφίγγα στην Αίγυπτο για να σβήσουν ότι έχει απομείνει από την κληρονομιά των Φαραώ.

Παρότι η Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας δεν είναι θρησκευτικό μνημείο αλλά ιστορικό και πολιτιστικό, πρέπει να κατεδαφιστεί από τους μουσουλμάνους έτσι ώστε να πάψει η λατρεία των εικόνων, όπως λέει!

«Το γεγονός ότι οι πρώτοι μουσουλμάνοι που ήταν οι πιστοί του Προφήτη δεν κατέστρεψαν τα μνημεία των Φαραώ όταν μπήκαν σε Αιγυπτιακό έδαφος, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το κάνουν τώρα», είπε ο ιεροκήρυκας.

Την ίδια έκκληση, για την καταστροφή όλων των μνημείων που να θυμίζουν τους Φαραώ απήθυνε και ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι ο οποίος είπε ότι η καταστροφή αυτών των μνημείων είναι ιστορικό καθήκον.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL