Σάββατο, 18/01/2020

"Σκληραίνει" πλέον, η κόντρα ανάμεσα στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρη Κρεμαστινό!

XATZHMARKOS 01"Σκληραίνει" πλέον, η κόντρα ανάμεσα στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρη Κρεμαστινό. Με νεότερο Δελτίο που εστάλη από την Περιφέρεια, με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο κ. Κρεμαστινός, και με τις οποίες κατηγορούσε την παράταξη του κ Χατζημάρκου, ο Περιφερειάρχης απαντά με σκληρή γλώσσα, αναφέροντας τα εξής:

"κ. Κρεμαστινέ,

Σας διαβεβαιώ ότι δεν είχα καμία πρόθεση να ασχοληθώ με το επί διήμερο παραλήρημά σας, το οποίο αφορά μια... καρέκλα !

Η εξουσιομανία σε συνδυασμό με την ανασφάλεια που σας διακατέχει, χαρακτηριστικά των οποίων κάνετε επίδειξη σε κάθε ευκαιρία, δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Περιφερειάρχη και σίγουρα χρήσουν του ενδιαφέροντος άλλων ειδικοτήτων.

Ωστόσο, η τελευταία παράγραφος της ανοιχτής επιστολής σας, περί του «ποιους επιλέγει ο κόσμος», αναπόφευκτα σας αναγκάζει να υποστείτε την βάσανο της κριτικής της αμετροέπειας σας.

Συνιστά πράξη ανεπίτρεπτη και πρωτοφανή για πολιτικό άνδρα που θέτει τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών, να μέμφεται και να προσβάλει σε ανοιχτή επιστολή του τους πολίτες επειδή οι επιλογές τους δεν είναι της αρεσκείας του!

Αναρωτιέμαι επίσης τι είναι εκείνο που σας κάνει να εκλιπαρείτε και να εκβιάζετε τον σεβασμό στο πρόσωπό σας, ως βουλευτή, πράξη που καθιστά εκκωφαντικά και τα κίνητρα σας. Προφανώς δεν φταίει ούτε ο Δωδεκανησιακός λαός ούτε και ο Περιφερειάρχης που δεν βρίσκεστε σήμερα σε αξίωμα που εσείς θεωρείτε ότι θα ήταν το αρμόζον για την προσωπικότητά σας.

Και σε κάθε περίπτωση, το μάθημα της πολιτικής αγωγής που επιχειρείτε να δώσετε μέσα από την επιστολή σας, περί του έργου και των αρμοδιοτήτων του βουλευτή, είναι μάλλον ατυχές, όταν ο ρόλος του και η συμβολή του κρίνονται μέσα στο ίδιο στο Κοινοβούλιο στην ώρα της άσκησης των καθηκόντων του προς όφελος της Πατρίδας και όχι στις εξέδρες των επισήμων. Και επ' αυτού είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες έχουν πολλά να πουν.

Ο ζήλος που επιδεικνύεται για την θέση σας στην εξέδρα σε συνάρτηση με το μένος σας εναντίον εκείνων που κατά την άποψή σας, σας στέρησαν ένα κομμάτι επικοινωνιακής προβολής, στερείται σοβαρότητας, πολιτικού βάθους και ουσίας.

Ο υποβιβασμός εκ μέρους σας της συζήτησης για την Επέτειο της 7ης Μαρτίου σε επίπεδο καρέκλας και στεφανιού για τους πεσόντες, είναι πρωτοφανής στα πολιτικά χρονικά και ως τέτοια καταγράφεται.

Εν πάση περιπτώσει, το διαμέτρημα και η ακτινοβολία ενός πολιτικού δεν μπορεί να είναι απόρροια του πρωτοκόλλου ή ενός ΦΕΚ, ούτε αποσπασμάτων του κανονισμού της Βουλής. Είναι θέμα προσωπικότητας και πολιτικής στάσης διαχρονικά και σε κάθε έκφανση της δράσης του πολιτικού.

Όσο για τους παντελώς αβάσιμους ισχυρισμούς σας ότι σκοπίμως απαξιωθήκατε, από εκείνους που μόχθησαν για να οργανώσουν με τον αρτιότερο τρόπο τις εκδηλώσεις, δείχνουν την δική σας ασέβεια και απαξίωση, απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, την προσωπικότητα και την εργασία τους. Το αξίωμα του βουλευτή δεν σας δίνει το δικαίωμα μιας τέτοιας συμπεριφοράς απέναντι στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η δε απάντηση Γραφείου Εθιμοτυπίας που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα, απαντά με απόλυτη ακρίβεια σε όλους τους αστήρικτους ισχυρισμούς σας και παρουσιάζει την αλήθεια που εσείς προκλητικά συνεχίζετε να αγνοείτε και να διαστρεβλώνετε σκοπίμως.

Μετά από όλα αυτά, το γεγονός ότι από τις προσκλήσεις που επισήμως εστάλησαν προς τον Πρόεδρο του κόμματός σας, γίνεται σαφές ότι του ζητήθηκε ο ορισμός εκπροσώπου στις εκδηλώσεις, είναι μια ακόμη επιβεβαίωση του προσωπικού και αναιτιολόγητου μένους σας κατά της Περιφερειακής Αρχής, που σε κάθε ευκαιρία αφήνεται να ξεχειλίσει. Κανένα πρόβλημα. Άλλωστε, το ποιος αυτοεξευτελίζεται από τέτοιες συμπεριφορές είναι τουλάχιστον προφανές".

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL