Τετάρτη, 29/01/2020

Πού να φανταζόταν ο παιδόφιλος ότι, τα μηνύματα που αντάλλασσε δεν ήταν με μια 11χρονη αλλά με τον... πατέρα της! Και το τραγικό τέλος του!

PAIDOFILOS 1

Δεν φανταζόταν τι θα του συμβεί ένας παιδόφιλος στην πόλη Γκόια της Βραζιλίας, όταν επί τρεις μήνες προσπαθούσε να αποπλανήσει εντεκάχρονη κοπέλα στέλνοντάς της μηνύματα στην εφαρμογή Whatsapp.

Ο πατέρας του κοριτσιού λάμβανε τα μηνύματα αντί της κόρης του και φρόντισε να συναντήσει και να χτυπήσει βάναυσα τον 23χρονο παιδόφιλο ενώ κατέγραψε σε βίντεο την πράξη του και την ανέβασε στο διαδίκτυο.

Στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εικονίζεται ο 23χρονος με μώλωπες στο πρόσωπο από το ξύλο, με πρησμένα και ματωμένα τα χείλη του να εκλιπαρεί τον πατέρα της κοπέλας να του χαρίσει την ζωή και να επαναλαμβάνει ότι ποτέ ξανά δεν θα ενοχλήσει την κόρη του.

Ο πατέρας φωνάζει στον επίδοξο βιαστή ενώ εκείνος ουρλιάζει από τον πόνο αλλά ξαφνικά το βίντεο σταματά απότομα... Μετά από τρεις ημέρες από την ανάρτηση του βίντεο ο 23χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε θάμνους!

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL