Τετάρτη, 29/01/2020

Ομιλία του Χαρ. Κόκκινου στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ.

KOKKINOS ΝΔ 1Ο Χ. Κόκκινος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, παρέστη στην συνεδρίαση της που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8/3/2015 στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα. Συζητήθηκαν τα αίτια της ήττας της ΝΔ στις τελευταίες εθνικές εκλογές και έγιναν προτάσεις για την αναδιοργάνωση του κόμματος και τις κινήσεις που απαιτούνται ώστε να γίνει και πάλι στην ελληνική κοινωνία η παράταξη πλειοψηφούσα.

Ο κ. Κόκκινος στην τοποθέτηση του είπε τα εξής: "Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρήσουμε την ενότητα μας και την ψυχραιμία μας. Το πολιτικό περιβάλλον είναι ρευστό και οι εξελίξεις απρόβλεπτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που κέρδισε με την ψήφο διαμαρτυρίας του ελληνικού λαού και από τις πρώτες ημέρες διακυβέρνησης φαίνεται η αδυναμία του να διοικήσει και να τηρήσει τις προεκλογικές υποσχέσεις. Γι αυτό η ΝΔ πρέπει να είναι σε ετοιμότητα, κάνοντας την αυτοκριτική της, και πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε αναδιοργάνωση και επαναδιατύπωση νέων δημιουργικών και σύγχρονων προτάσεων προς την ελληνική κοινωνία".

Επισημαίνοντας τα αίτια της ήττας αναφέρθηκε : "...στην υπέρμετρη και άδικη-πολλές φορές-φορολογία και στο τελειωτικό χτύπημα που δέχτηκε η κοινωνία με τον ΕΝΦΙΑ, στις κλειστές πόρτες ορισμένων υπουργών , στην συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ που δεν την είδε με καλό μάτι μέρος του κεντροδεξιού κόσμου, και με δεδομένο μάλιστα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της διοίκησης του Κράτους προερχόταν από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο με ποσοστό στην κοινωνία 8% είχε στα χέρια του το 80% περίπου των θέσεων στην δημόσια διοίκηση. Επίσης, δεν έγινε όσο έπρεπε γνωστό το κυβερνητικό έργο στην κοινωνία.

Ακραίες, υπεροπτικές, αλαζονικές και τυχοδιωκτικές συμπεριφορές κάποιων που αυτοπροβάλλονταν ως πρωτοκλασάτα στελέχη, δυσαρέστησαν τον λαό μας. Στην προεκλογική περίοδο και ιδιαίτερα στις τελευταίες της ημέρες, έγιναν λάθη με αποτέλεσμα να διευρυνθεί η διαφορά της ήττας.

Η ιδεολογία μας, ο ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός, είναι κυρίαρχη. Δεν είναι δογματική και προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κοινωνίας. Οφείλουμε να επεξεργαστούμε νέες προτάσεις και να ενημερώσουμε την κοινωνία, με περιοδείες και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, καταλήγοντας σε Εθνική Συνδιάσκεψη. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε νέες κοινωνικές συμμαχίες και νέο κοινωνικό συμβόλαιο

Όσον αφορά τις δεξαμενές έμψυχου δυναμικού που μπορεί να στηριχθεί
η αναδιοργάνωση του κόμματος, είναι οι νεολαίοι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που κυριαρχεί χρόνια στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ όπως και άτομα που προέρχονται από τον συνδικαλισμό και την τοπική αυτοδιοίκηση , που συνδιαλέγονται καθημερινά με την κοινωνία".

Τέλος πρότεινα να πραγματοποιηθεί Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος και πριν την διεξαγωγή της, συλλογικές διαδικασίες σε όλους τους νόμους της χώρας''

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL