Σάββατο, 25/01/2020

«Η Ελληνική Αστυνομία δίπλα στον πολίτη», από τα ερτζιανά εκκλησιαστικού σταθμού!

syros Αναμφισβήτητα, είναι πολύ σημαντικό ένας εκκλησιαστικός Ραδιοφωνικός Σταθμός, (όπως για παράδειγμα, αυτός της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου), πέρα από τα εκκλησιαστικά θέματα που έχει εντάξει στο πρόγραμμά του, να μπορεί να παρουσιάζει και κάποια ενδιαφέροντα κοινωνικά θέματα, ποικίλου περιεχομένου, τα οποία είναι βέβαιο πως βοηθούν σε σημαντικό βαθμό την κοινή γνώμη να διαμορφώνει μια ολοκληρωμένη εικόνα για ζητήματα καθημερινότητας.

Όπως, για παράδειγμα, αυτά που σχετίζονται με το διαδίκτυο τα οποία, όπως έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις, η άγνοια που παρατηρείται από πολλούς χρήστες, εγκυμονεί ακόμη και σοβαρούς κινδύνους για τους χρήστες να πέσουν θύματα απατεώνων που "παραμονεύουν" στη... γωνία για να βρουν τα... κορόιδα!

Και τι πιο ιδανικό, λοιπόν, στην προσπάθεια αυτή να συμμετέχει και η Ελληνική Αστυνομία, εκπρόσωπος της οποίας καλείται να απαντήσει σε ερωτήματα τα οποία είναι βέβαιο πως βοηθούν τους ακροατές να γνωρίζουν τις "κακοτοπιές" για να μπορούν να τις αποφεύγουν.

Μέσα, λοιπόν, στα πλαίσια αυτά, καθιερώθηκε κάθε Παρασκευή, στις 12,15 το μεσημέρι, να μεταδίδεται η εκπομπή με τίτλο «Η Ελληνική Αστυνομία δίπλα στον πολίτη».

Σ΄ αυτήν συμμετέχει ως εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο κ. Πέτρος Βασιλάκης, Αστυνόμος Β', Προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, ο οποίος, ως γνώστης του αντικειμένου, απαντά σε διάφορα ερωτήματα, όχι μόνο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά και για άλλα ζητήματα 

Αναμφισβήτητα, λοιπόν, πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια, και μακάρι το παράδειγμα του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου να το υιοθετήσουν κι άλλα Μέσα Ενημέρωσης της περιοχής μας.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL