Τετάρτη, 29/01/2020

ΑΦΑΝΤΟΥ: Συντοπίτες μας που βραβεύτηκαν για την μέχρι τώρα σημαντική προσφορά τους στον τόπο μας

AFANTOU Εκδήλωση βράβευσης με τιμητικές πλακέτες πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαρτίου στην κατάμεστη αίθουσα του Ιταλικό καφέ στο Άφαντου από τον «Σύλλογο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Άφαντου – Παναγία Καθολική» όπου και βραβεύτηκαν για την μέχρι τώρα σημαντική προσφορά τους στον τόπο μας οι Καραγιάννης Σπυρίδων, συνταξιούχος δάσκαλος και επί αρκετά χρόνια Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, ο αθλητής και πρωταθλητής του Τριαθλου, Μόσχος Κοντής και ο μουσικός και επί αρκετά χρόνια μέλος και μαέστρος του ΔΟΠΑΡ, της φιλαρμονικής Άφαντου, Γιαννιού Μιχαήλ.

Όπως μας δήλωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Νικολής Γεώργιος «Άνθρωποι οι οποίοι έχουν προσφέρει και συνεχίζουν προσφέρουν στον πολιτισμό και αθλητισμό του τόπου μας, που αφιερώνουν δεκάδες/εκατοντάδες ώρες εθελοντισμού και είναι υπόδειγμα για αρκετούς από εμάς, αυτοί πράγματι αξίζουν την βράβευση τους από εμάς και τους ευχαριστούμε που αποδέχτηκαν την πρόταση μας για την τιμητική τους βράβευση.

AFANTOU Ο σύλλογος μας θέλει επίσης να ευχαριστήσει και δημοσίως την διεύθυνση της ταβέρνας « Μιμάκος» που φιλοξένησε με δωρεάν φαγητό και ποτό την μεγάλη 70 ατόμων ομάδα και χορευτικό μας συγκρότημα παραδοσιακών χορών.

Ευχαριστούμε επίσης τους ρόδιους καλλιτέχνες/τραγουδιστές κ. Βαλάντη και Καμπούρη που παρευρεθήκαν σε αυτή την χορευτική μας βραδιά και για τα καλά τους λόγια για τον σύλλογο μας. Επίσης ευχαριστούμε τον π. Νεκτάριο Ποκκια στην ιερά μονή Θαρρι και τον π. Γεννάδιο στην Παναγία Σκιαδενη για την υποδοχή και άψογη φιλοξενία που πρόσφεραν στον σύλλογο μας όταν τους επισκεφτήκαμε στην θρησκευτική εκδρομή/προσκύνημα που πρόσφατα πραγματοποιήσαμε.

Για τις επόμενες ημέρες σχεδιάσαμε τον καθαρισμό της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άφαντου από τα διάφορα σκουπίδια και στους συμμετέχοντες ο σύλλογος μας θα προσφέρει δωρεάν σουβλάκια και αναψυκτικά. Πλησιάζοντας τις ημέρες του Πάσχα θα αρχίσουμε και πάλι όπως με επιτυχία κάναμε και περισυ και σε συνεργασία με την Εκκλησία μας την συγκέντρωση τροφίμων για τους άπορους συνδημότες μας.

Επίσης την συγκέντρωση ρούχων και φαρμάκων όπου θα παραδοθούν στον ερυθρό Σταυρό και τα φάρμακα στο Κοινωνικό ιατρείο/φαρμακείο στην Ρόδο. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε ο εθελοντισμός και η φιλανθρωπία/αλληλεγγύη είναι σημαντικότερες όσο ποτέ και εμείς σαν σύλλογος κάνουμε όσα μπορούμε για να συμβάλουμε στην στήριξη των συνανθρώπων μας και γενικά σε αυτούς που έχουν ανάγκη βοήθειας από εμάς».

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL