Σάββατο, 18/01/2020

Είναι αναγκαίο να διανεμηθεί στα Γυμνάσια και στα Λύκεια της Δωδεκανήσου το ενημερωτικό φυλλάδιο και οι αφίσες της Πολιτικής Προστασίας

KOKKINOS PAPADOMARKAKHS Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου κ. Χατζηγεωργίου, επισκέφθηκε σήμερα τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Παπαδομαρκάκη στα πλαίσια της ενημερωτικής καμπάνιας ("Ενημερώσου -Προφυλάξου") που διεξάγει η Πολιτική Προστασία Δωδεκανήσου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ενημέρωση των μαθητών στα Γυμνάσια και στα Λύκεια των νησιών μας και αποφασίστηκε να διανεμηθεί το έντυπο ενημερωτικό υλικό της Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου( ''Ενημερώσου-Προφυλάξου") για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών σχετικά με την έγκαιρη πρόληψη μέτρων σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ο κ. Παπαδομαρκάκης συμφώνησε ότι είναι αναγκαίο να διανεμηθεί στα Γυμνάσια και στα Λύκεια της Δωδεκανήσου το ενημερωτικό φυλλάδιο και οι αφίσες της Πολιτικής Προστασίας, ώστε οι μαθητές να γνωρίζουν πώς να προφυλάσσονται σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων.

Τέλος, συμφωνήθηκε το σχέδιο δράσης που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL