Σάββατο, 18/01/2020

Προβληματισμένοι οι αγρότες μας ζήτησαν ενημέρωση από τον κ. Ζαννετίδη

ZANNETIDHS NOTIA RODOY2Στη Νότια Ρόδο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα κ. Φ. Ζαννετίδης, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της επιτροπής αγροτών, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή κ. Πουλή, την Δ/ντρια του Τμήματος Γεωργίας κα Παπανικόλα και την Προϊσταμένη του τμήματος Προγραμματισμού κα Αποστολίδου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ρόδου κ. Γ. Πόκκιας και Μ. Παλαιολόγου καθώς ο υπεύθυνος του τμήματος Επιδοτήσεων της Γεωργοένωσης κ. Λουκάς Μπονιάτης.

Στη συνάντηση που ζήτησε η επιτροπή αγροτών Νότιας Ρόδου, τέθηκαν όλα τα θέματα που τους απασχολούν ενόψει της νέας ΚΑΠ και της έναρξης υποδοχής των αιτήσεων για την ενιαία ενίσχυση .

ZANNETIDHS NOTIA RODOY1 Συμφωνήθηκε από όλες τις η κατάθεση πρότασης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τα θέματα που προκύπτουν από την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ. Η πρόταση, όπως συμφωνήθηκε, θα στηριχθεί από τους βουλευτές, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που εξακολουθούν να υφίστανται, από την ύπαρξη Κτηματολογίου στη Ρόδο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους για την πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με την παροχή κινήτρων σε γιατρούς, για την κάλυψη των ελλείψεων στις δομές της Υγείας, θέμα που αφορά πρωτίστως την περιοχή της Νότιας Ρόδου.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL