Τρίτη, 28/01/2020

Επιτέλους! Βρέθηκε το... χρυσό χταπόδι!

XTAPODI 0Ένα εύστοχο θέμα ανάρτησε σήμερα το zougla, σε μια προσπάθεια να καταδείξει πόσο πολύ δούλεμα πέφτει από κάποιους ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ όταν λένε πως "για το καλό του καταναλωτή ρίχνουμε τις τιμές"!

Τώρα τι σόι "καλό" είναι αυτό, όταν πρέπει να ξοδέψεις ένα κάρο χρήματα για να φας ένα κατεψυγμένο χταπόδι, αυτό βέβαια είναι μια άλλη ιστορία όταν κανείς διαβάσει το σχετικό θέμα! Ας δούμε, όμως, τι ακριβώς αναφέρει: 

"Προφανώς άλλαξε η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας και δεν μας το είπαν! Όλα πάνε καλά στην ελληνική οικονομία και κατ επέκταση στην ελληνική οικογένεια κι έτσι τρέχουν λεφτά από τα ... μπατζάκια μας ώστε να δίνουμε και κάτι παραπάνω βρε αδερφέ!

Δεν εξηγείται διαφορετικά η τιμή που βλέπετε στο χταποδάκι σε κορυφαίο σούπερ μάρκετ που έκανε ακόμη και την ταμία να αναφωνήσει «είναι δυνατόν, το χταποδάκι 26 ευρώ»;

Κι όμως, δεν είναι προϊόν μοντάζ, είναι η «μαύρη αλήθεια» που μας «ταΐζουν καθημερινά οι ...πατριώτες σουπερμαρκετάδες που είναι μέσα στην προσφορά σκεπτόμενοι πάντα το δικό μας καλό!

Σα δεν ντρέπεστε λέω εγώ, που έχει μπει η Σαρακοστή, ο κοσμάκης ξέρετε ότι νηστεύει και έχετε απογειώσει τις τιμές στα νηστίσιμα στον ουρανό κι ακόμη παραπέρα. Και δεν είναι απάντηση πάρε ένα μικρότερο χταπόδι. Γιατί όταν μια οικογένεια που έχει 6 άτομα στο σπίτι, θέλει να φάει, όχι να πάρει μεζέ!
Ντροπή σας κύριοι των σούπερ μάρκετ. Και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο προϊόν. Κάθε εβδομάδα ξέρετε ότι τις τσιμπάτε τις τιμές.
Κρίμα!
Ζ.Σ.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL