Τετάρτη, 29/01/2020

Θα ανακοινωθεί τελικά αύριο η απόφαση του ΣτΕ για επαναληπτικές εκλογές στη Δήμο της Ρόδου;

KARIKHS ypshlanths XATZHS FWTHSΜε ιδιαίτερη αγωνία αλλά και περιέργεια περιμένουν πλέον οι Ροδίτες την αυριανή μέρα (Πέμπτη). Κι αυτό γιατί, όπως όλα δείχνουν, και, πολύ περισσότερο, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου, κ. Φώτη Χατζηδιάκου, αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας όσον αφορά τις επαναληπτικές (ή όχι) των δημοτικών εκλογών στο νησί μας. 

Ωστόσο, και από την πλευρά της αντιπολίτευσης περιμένουν με ενδιαφέρον την απόφαση, αφού, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, οι σχετικές ενστάσεις που έχουν καταθέσει, "βασίζονται σε αδιάσειστα στοιχεία τα οποία δεν είναι δυνατόν, να μην ληφθούν υπόψιν, να "προσπεραστούν" και να πεταχτούν στο καλάθι των αχρήστων"!

"Αντίθετα, θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψιν και φυσικά να παρθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο αποφάσεις", όπως χαρακτηριστικά λένε.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής θεωρούν σίγουρο ότι εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν, γεγονός που το υποστήριξε και μάλιστα με ιδιαίτερη θέρμη ο δήμαρχος, αφήνοντας φυσικά να εννοηθεί ότι έχει "ενημερωθεί" για το περιεχόμενό της.

Να, λοιπόν, γιατί η υπόθεση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Και φυσικά τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οριστικά και τελεσίδικα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας την οποία όλοι περιμένουν πως και πως αύριο.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL