Σάββατο, 18/01/2020

Συμμετοχή στα φάρμακα με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια! - Καταργούνται το εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία, και σύντομα το ένα ευρώ ανά συνταγή!

xapia glwssesΔιαβαθμισμένη συμμετοχή στα φάρμακα με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια των ασφαλισμένων προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας σε πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 και του Mega.

«Θα διαβαθμίσουμε τη συμμετοχή με βάση τις οικονομικές δυνατότητες», ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής, προσθέτοντας ότι δεν θα υπάρξει αύξηση, αλλά «δικαιότερη κατανομή» και πως αυτό θα γίνει για να προστατευθούν οι αδύναμοι.

Ερωτηθείς πού θα βρεθούν τα χρήματα ο υπουργός Υγείας απάντησε ότι θα πληρώσουν από τους ισολογισμούς τους οι πολυεθνικές των φαρμάκων.

Επίσης, προανήγγειλε ότι εντός των ημερών θα καταργηθεί το εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία, ενώ, όπως είπε, το δεύτερο εξάμηνο θα καταργηθεί και το ένα ευρώ ανά συνταγή.

Τέλος, διεύψεσε δημοσιεύματα για περικοπή στους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων, ενώ έκανε λόγο για «λεόντειες» συμβάσεις που έχουν γίνει με γερμανικές εταιρείες σε βάρος του Δημοσίου.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL