Τρίτη, 28/01/2020

Η υπόθεση που συντάραξε κυριολεκτικά την κοινή γνώμη του νησιού μας: Ισόβια στον Βούλγαρο που σκότωσε τον Φανούρη!

FANOURHS 1Η υπόθεση που συντάραξε κυριολεκτικά την κοινή γνώμη του νησιού μας, αλλά και ολόκληρης της χώρας ολοκληρώθηκε με την καταδίκη, του 35χρονου Βούλγαρου που κατηγορείτο για τον φόνο του 64χρονου Ηλία Φανούρηστις 12 Ιουνίου του 2014 μέσα στο σπίτι του θύματος στην οδό Πεισάνδρου στην Παλιά Πόλη!  Με την ίδια απόφαση κρίθηκε αθώα η 37χρονη συμπατριώτισσά του, που θα πρέπει να αναφερθεί ότι, από την πρώτη στιγμή έδωσε στην Αστυνομία πλήρη και πειστική κατάθεση για το πώς ακριβώς συνέβη το έγκλημα.

Σημειώνεται ότι μετά το έγκλημα το ζευγάρι των Βουλγάρων έφυγε από τη Ρόδο και τελικά εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στις 18 Ιουνίου δηλαδή μόλις μια βδομάδα μετά τη δολοφονία του Μπρούνο.

Να θυμίσουμε, ότι, ο άτυχος Μπρούνο που έγινε γνωστός σ' όλη την Ελλάδα, από την ταινία "τα καμάκια της Ρόδου", συναντήθηκε στο σπίτι του το μοιραίο βράδυ με το ζεύγος των Βουλγάρων με σκοπό την ερωτική συνεύρεση με την 37χρονη την οποία εξέδιδε ο 35χρονος συμπατριώτης της.

Επίσης, μετά τον φόνο, στο σπίτι του Φανούρη εκδηλώθηκε πυρκαγιά, για την οποία ο Βούλγαρος ισχυρίσθηκε ότι η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένα κεριά. Όμως, η πραγματογνωμοσύνη είχε γίνει έδειξε ότι επρόκειτο για εμπρησμό με σκοπό να εξαφανισθούν τα ίχνη της εγκληματικής ενέργειας. Τον εμπρησμό παραδέχθηκε και η 37χρονη, οπότε το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον Βούλγαρο κανένα ελαφρυντικό στοιχείο.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL