Σάββατο, 18/01/2020

Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του δημάρχου, η κ. Μαριάννα Κολώνα δηλώνει: "Τείνω χείρα βοηθείας... για ν΄ αποτρέψω την... κολόνα να πέσει πάνω του"!

KOLWNA MARIANNAΔεν μπορούν ακόμη να καταλάβουν τα στελέχη της δημοτικής παράταξης του κ. Στράτου Καρίκη, «πώς είναι δυνατόν, ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος να γνωρίζει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, και να δηλώνει με τόση σιγουριά πότε ακριβώς θ΄ ανακοινωθεί η απόφαση αλλά και για το ακριβές κείμενο που περιλαμβάνεται σ΄ αυτή»!

Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως «ο κ. Χατζηδιάκος ενδεχομένως να προέβη σ΄ αυτές τις δηλώσεις σε μια προσπάθειά του να σταματήσουν οι όποιες, ενδεχομένως, αντιδράσεις έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται»!

Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση της κ. Μαριάννας Κολώνα, η οποία αναφερόμενη στο θέμα αυτό επισημαίνει ότι:

«Ο κ. Xατζηδιάκος χωρίς να γνωρίζει την απόφαση του ΣτΕ εξεφράσθη για αποφυγή εκλογών. 

KOLWNA MARIANNA 2

Το γεγονός αυτό με οδήγησε να τείνω χείρα βοηθείας... για ν΄ αποτρέψω την... κολόνα να πέσει πάνω του. Θα τον περάσω από την σκάλα για να με συναντήσει»!

Να θυμίσουμε ότι χθες ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είχε κάνει δηλώσεις αναφέροντας ανάμεσα στ΄ άλλα ότι:

Θεωρείται βέβαιο ότι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για το αν θα γίνουν ή όχι επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο Ρόδου, θα εκδοθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Κι όχι μόνο αυτό! Ο δήμαρχος εξέφρασε τη σιγουριά του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, "δεν πρόκειται να γίνουν επαναληπτικές εκλογές στη Ρόδο"!

Αυτό, βέβαια, δείχνει την απόλυτη σιγουριά του κ. Χατζηδιάκου, ότι μάλλον είναι ενήμερος τόσο για την έκδοση της απόφασης αλλά πολύ περισσότερο όσον αφορά το "περιεχόμενό" της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, και με κατηγορηματικό τρόπο, ότι «επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο Ρόδου δεν πρόκειται να γίνουν»!

Κάτι που αποτέλεσε αιτία για να υπάρχουν εύλογα ερωτήματα από πλευράς στελεχών της παράταξης του κ. Καρίκη. Τι θα συμβεί; Κοντά είναι τα Σάββατα κοντά και οι Κυριακές", που λέει και ο σοφός λαός μας.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL