Δευτέρα, 27/01/2020

Χρήστος Κατσουράκης: "Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Ελπίδα! Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας"! Τον Αύγουστο θα γίνουν οι εκλογές για νέα Διοίκηση

KATSOURAKHS XRHSTOS 3Πάντα προσγειωμένος και ειλικρινής ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ της Ελπίδας Κρεμαστής, Χρήστος Κατσουράκης. Γνωρίζει ότι, τα δύσκολα για την ομάδα του, τώρα αρχίζουν.

Ειδικότερα τώρα που ξεκινούν οι αγώνες των πλέι οφ, για άνοδο, στην αρχή με ομάδες του τοπικού και στη συνέχεια με τις ομάδες της Κω και της Καλύμνου.

Και βέβαια ο πρόεδρος της Ελπίδας, δεν το κρύβει! Είναι ειλικρινέστατος, όταν αναφέρει πως:

"Εμείς το είχαμε δηλώσει στην αρχή του πρωταθλήματος: Βασικός μας στόχος είναι να κάνουμε μια ομάδα που να την υπολογίζει κάθε αντίπαλος. Κι από κει και πέρα ό,τι ήθελε προκύψει".

Συνεχίζοντας τη συζήτηση με τον κ. Χρήστο Κατσουράκη, τον ρωτήσαμε πώς νοιώθει τώρα που τελείωσε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κι αν τελικά η ομάδα είχε την ανταπόκριση του κόσμου.

Τερματίσαμε στην πρώτη θέση. Φυσικά, λόγω καλύτερης διαφοράς που έχει ο Διαγόρας στα μεταξύ μας παιχνίδια αναφερόμαστε ως δεύτεροι. Νοιώθουμε, όμως, απόλυτη ικανοποίηση έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα, και κυρίως για το γεγονός ότι, σ΄ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήμασταν μια οικογένεια. Άλλωστε, ήταν μια δύσκολη χρονιά και κυρίως από το γεγονός ότι η ομάδα ουσιαστικά χτίστηκε από την αρχή. Σ΄ αυτό βοήθησε και ο προπονητής κ. Χρήστος Μπίλιας.

ELPIDA PETALOUDWN 0Κι εκείνο που θα πρέπει να πω είναι ότι, για εμάς, η θέση που τελικά καταλάβαμε είναι μια επιτυχία. Απ΄ εδώ και πέρα, ό,τι κερδίσουμε θα είναι καλό.

Συνεχίζοντας ο κ. Κατσουράκης, ανέφερε ότι, "θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς, και φυσικά τον κόσμο της Ελπίδας, τους οποίους καλούμε να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα. Πολύ περισσότερο τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα.

Θέλω, επίσης, να σας κάνω γνωστό πως, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στους αγώνες των πλέι οφ, βασικός μας στόχος είναι να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα με έμψυχο δυναμικό. Όμως, αυτό είναι κάτι που θα το οριστικοποιήσουμε αν επανεκλεγούμε στις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Αύγουστο (κατά πάσα πιθανότητα)".

Να σημειωθεί τέλος, ότι ο πρόεδρος της Ελπίδας, κ. Χρήστος Κατσουράκης, αφού ευχαρίστησε τα topika-nea.gr, έκανε γνωστό πως, "αν όλα εξελιχθούν καλά, και η ομάδα περάσει στην επόμενη φάση, τότε οι επόμενοι αγώνες πλέι οφ θα γίνουν στην Κω, πιθανότατα αρχές Απριλίου"!

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL