Τετάρτη, 29/01/2020

Δεν θα γίνουν επαναληπτικές στη Ρόδο, δηλώνει ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος! Πότε περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση

KARIKHS ypshlanths XATZHS FWTHSΤην ώρα που στελέχη της δημοτικής παράταξης του κ. Στράτου Καρίκη επιμένουν να δηλώνουν ότι θα έχουμε επαναληπτικές εκλογές στο νησί μας, (επικαλούμενοι φυσικά πληροφορίες που έχουν), την ίδια στιγμή ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος δηλώνει, από την δική του πλευρά, πως δεν πρόκειται να γίνουν επαναληπτικες εκλογές στη Ρόδο!

Δηλαδή, πιο απλά, ...διαλέγεις και παίρνεις! 

Σε κάθε περίπτωση, η περιέργεια, ή, αν θέλετε, το ερώτημα, αναμένεται να απαντηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, σύμφωνα τουλάχιστον με τον κ. Χατζηδιακο! (Από Πέμπτη σε Πέμπτη το πάνε, να δούμε ποια θα είναι αυτή η... Πέμπτη!)

Σύμφωνα, λοιπόν, με δηλώσεις του δημάρχου, θεωρείται βέβαιο ότι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για το αν θα γίνουν ή όχι επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο Ρόδου, θα εκδοθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Μάλιστα, ο δήμαρχος εξέφρασε τη σιγουριά του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, "αυτό θα γίνει οπωσδήποτε". 

Αυτό, βέβαια, δείχνει την απόλυτη σιγουριά του κ. Χατζηδιάκου, ότι μάλλον είναι ενήμερος τόσο για την έκδοση της απόφασης αλλά πολύ περισσσότερο όσον αφορά το "περιεχόμενό" της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, και με κατηγορηματικό τρόπο, ότι «επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο Ρόδου δεν πρόκειται να γίνουν»!

Ίδωμεν!..

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL