Κυριακή, 26/01/2020

ΥΓΕΙΑ: Και "θαυματουργό" είναι και πολλά χρήματα δίνει σ΄ όσους το καλλιεργούν

MELISSOXORTO 00Ενα βότανο που φημίζεται για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, αποτελεί μια πρώτης τάξεως εναλλακτική πρόταση για νέα πηγή εισοδήματος.

Το μελισσόχορτο μπορεί να είναι ευρέως γνωστό ως εξαιρετικό ρόφημα με ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες ωστόσο η καλλιέργειά του εμφανίζει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης με κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητες αποδόσεις που φθάνουν και ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ ανά στρέμμα.

 Εκτός όμως από το ελκυστικό εισόδημα που «υπόσχεται» η καλλιέργεια του βοτάνου, η παραγωγή και αιθέριων ελαίων με τη δημιουργία μιας πλήρως καθετοποιημένης μονάδας προβάλλει ως μια μεγάλη επενδυτική ευκαιρία με προοπτική σημαντικών εσόδων.

Με τη μέση απόδοση ανά στρέμμα να ανέρχεται σε 400 κιλά ξηρής δρόγης (ξηρά φύλλα) και την τιμή πώλησης στην Ελλάδα να διαμορφώνεται από 4 έως 6 ευρώ το κιλό, η καλλιέργεια του μελισσόχορτου υπόσχεται σημαντικά κέρδη.

Το μελισσόχορτο είναι πολυετής πόα, αυτοφυής, είναι γνωστό ως κιτροβάλσαμο με άρωμα λεμονιού και χρησιμοποιείται για τη φαρμακευτική του αξία.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL