Σάββατο, 18/01/2020

Κι όμως συνέβη κι αυτό: Η σαβούρα στη θάλασσα σκέπασε τις ρίζες των δέντρων που βρισκόντουσαν στον "αέρα"! (Φωτογραφίες από την παραλία)

PARALIA DROMOS KOMMENOSΚάνοντας σήμερα το πρωί μια βόλτα στην παραλία, ήταν εύκολο να διαπιστώσει κανείς ορισμένα πράγματα τα οποία σίγουρα προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Κατ΄ αρχήν έβλεπες τους ψαράδες που βρισκόντουσαν τόσο στην εκβολή του ποταμού όσο και σε διάφορα άλλα σημεία της παραλίας που ψάρευαν, εκμεταλλευόμενοι όλοι τους τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες που υπήρχαν!

Η Παιδική Χαρά, η οποία έχει βάλει λουκέτο! Γιατί; Προφανώς δεν έχει τις πρϋποθέσεις και τους όρους για να λειτουργεί! Τώρα, το πού θα παίζουν τα παιδιά, αυτό είναι μια άλλη ιστορία που, ενδεχομένως, είναι "ψιλά γράμματα" για τους αρμόδιους του Δήμου.

PAIDIKH XARA PARALIAΣτη συνέχεια, το μάτι σου έπεφτε στα... πολλά σκουπίδια που υπάρχουν διάσπαρτα σ΄ όλο το μήκος της παραλίας, και που φυσικά "κάποια" στιγμή θα πρέπει να μαζευτούν καθώς σ΄ ένα μήνα, περίπου, ξεκινά και η νέα τουριστική σεζόν!

Επίσης, ένα άλλο γεγονός που κυριολεκτικά "βγάζει μάτι" είναι το κομμάτι εκείνο του δρόμου που έχει υποστεί σοβαρή ζημιά, εδώ και πολύ καιρό, και που αν συνεχίσουν οι αρμόδιοι να μην αντιμετωπίζουν το πρόβλημα στο τέλος, είναι βέβαιο, πως θα κοπεί στα δύο!

Όμως, κι ένα καλό που είδαμε και το οποίο μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι τα δέντρα εκείνα που κυριολεκτικά κρεμόντουσαν στον "αέρα", σταθεροποιήθηκαν με την σαβούρα που έφεραν τα κύματα! Κι ας ελπίσουμε ότι αυτό θ΄ αποτελέσει αιτία για να σωθούν τα δέντρα που, σημειωτέον, βρίσκονται στο κύμα της θάλασσας.

DENTRA PARALIA Πάντως, σε γενικές γραμμές, η παραλία της Κρεμαστής θέλει ένα καλό "λίφτινγκ".

Η παραμέλησή της εδώ και πολλά χρόνια την έχει καταστήσει αποτρεπτική για πολλούς κολυμβητές, ντόπιους και ξένους!

Και είναι άδικο αφού, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι κάτοικοι που προσδοκούν στο να παραμένουν, με κάθε τρόπο, στην Κρεμαστή οι ξένοι τουρίστες που διαμένουν στα ξενοδοχεία της περιοχής.

DENTRA sthn PARALIA13

 

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL