Σάββατο, 25/01/2020

Τα πήρε και τα σήκωσε στο Παραδείσι ο ανεμοστρόβιλος! «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μεγάλος σεισμός», μας είπε η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου!

EMPEERIES 1  Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί στο Παραδείσι, μ΄ έναν ανεμοστρόβιλο που, ευτυχώς, πέρασε «έξω από το χωριό», μ΄ αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι που τον αντιλήφθηκαν να σταυροκοπιούνται και να εύχονται να μην προκαλέσει κακό!

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσαν στα topika-nea.gr, γύρω στις 8,30 με 9 το πρωί, ένας ανεμοστρόβιλος έκανε την «εμφάνισή» του μεταξύ του τελευταίου περιπτέρου και της εκκλησίας του Αγίου Φανουρίου!

PERIPTERO 1Στην αρχή, μας είπε η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου άρχισαν να τρέμουν τα πράγματα που βρισκόντουσαν στο περίπτερο, "μ΄ αποτέλεσμα να πιστεύω πως σημειώθηκε για έναν πολύ δυνατό σεισμό"!

Στη συνέχεια, όμως, διαπίστωσα πως επρόκειτο για πολύ δυνατό αέρα καθώς ακριβώς απέναντί του (σ.σ. στο embeeries), είδα ένα μικρό καθιστικό να βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα και να... γυρίζει!

Ασυναίσθητα παρέμεινα μέσα στο περίπτερο, αφού αν έβγαινα έξω απ΄ αυτό ενδεχομένως να τραυματιζόμουν! Κι αυτό γιατί, ήταν τόσο δυνατός ο ανεμοστρόβιλος που μας πήρε ένα βαρύ ψυγείο που είχαμε έξω ακριβώς από το περίπτερο και το πέταξε 10 περίπου μέτρα πιο μακριά, δίπλα από ένα δέντρο!

PERIPTERO 2Πάντως, πέρα από την μαρτυρία της ιδιοκτήτριας του περιπτέρου, κάποιοι άλλοι κάτοικοι δήλωσαν πως είδαν λαμαρίνες να βρίσκονται στον αέρα και να εκσφενδονίζονται μακριά, ενώ το φαινόμενο αυτό άρχισε να κατευθύνεται προς το βουνό (εκεί όπου πηγαίνει κανείς προς το ραντάρ), και να "σβήνει"!

Τέλος, όπως μπορεί κανείς ακόμη να δει σε δύο από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, στον εξωτερικό χώρο του embeeries, ο ανεμοστρόβιλος έκανε «άνω – κάτω» τα τραπεζοκαθίσματα του καταστήματος!

Σε κάθε περίπτωση έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν πως αν το φαινόμενο αυτό περνούσε μέσα από το χωριό θα προκαλούσε μεγάλες ζημιές! Ευτυχώς, όμως, το κακό περιορίστηκε σ΄ όλα όσα προαναφέραμε.

PERIPTERO 5

 

EMPEERIES 2

PERIPTERO 3

PERIPTERO 5

 

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL