Δευτέρα, 27/01/2020

Βάιος Καλοπήτας: Προχωράμε με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, προσδοκώντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει ξανά κοινωνική πλειοψηφική δύναμη!

KALOPHTAS BAIOS 5Η ευρεία νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ευθυγραμμίζεται με την ανάγκη του ελληνικού λαού να γυρίσει σελίδα. Ευχή όλων είναι να μπορέσει η νέα κυβέρνηση να διαχειριστεί με υπευθυνότητα τις τεράστιες ευθύνες που επωμίζεται και κυρίως να ολοκληρώσει με τέτοιο τρόπο τη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας ώστε να ξεκινήσουν οι διεργασίες για τη διευθέτηση του χρέους.

Το εκλογικό αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτό, ωστόσο, που περιμέναμε. Παρά το γεγονός ότι η προεκλογική μας αφήγηση ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, που επιτάσσει εθνικό μέτωπο συνεργασίας για την επίλυση των μεγάλων εθνικών ζητημάτων, δεν καταφέραμε να κάνουμε τους πολίτες κοινωνούς αυτής της θέσης.

Το ΠΑΣΟΚ, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, προχωρά σε ένα συνέδριο ριζικής ανανέωσης, ενότητας και συσπείρωσης του ευρύτερου χώρου των δημοκρατικών δυνάμεων. Εκεί θα είναι παρούσα η νέα γενιά. Προχωράμε με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, προσδοκώντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει ξανά κοινωνική πλειοψηφική δύναμη.

Προσωπικά, σας ευχαριστώ όλους για τη δύναμη που δώσατε στην Παράταξη στο νομό μας και κυρίως για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου.
Είναι τιμή για μένα που μου ανοίξατε τα σπίτια σας, που συζητήσατε μαζί μου τα προβλήματα της καθημερινότητας, που δεχθήκατε να ακούσετε τις προτάσεις μου.
Σας ευχαριστώ ειλικρινά.

Καλοπήτας Βάιος
Γραμματέας Σ.Ε ΠΑΣΟΚ

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL