Κυριακή, 19/01/2020

Ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής "Η Πρόοδος"

PROODOS Logo 4Ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής "Η Πρόοδος".

Ανάμεσα στ΄άλλα, πρόκειται να εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, θα γίνει η βράβευση των παιδιών εκείνων που αρίστευσαν στη διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς, κ.α. 

Επίσης, πρόκειται να γίνει και η κλήρωση της εικόνας που έχουν αγιογραφήσει η Καθολική Λεριά με την βοήθεια της δασκάλας του Τμήματος Αγιογραφίας, Κικής Ματσουκάρη. Τα χρήματα απ΄ αυτή την προσπάθεια (όπως έχουμε ξαναγράψει) πρόκειται να δοθούν σε συντοπίτες μας που έχουν ανάγκη οικονομικής στήριξης. Να θυμίσουμε ότι, πρόκειται για μια εικόνα που απεικονίζει την Παναγία (την Γλυκοφιλούσα), η οποία θα δοθεί, ύστερα από κλήρωση, σε κάποιον τυχερό ή τυχερή. PANAGIA H GLYKOFILOYSA 1Ο κάθε λαχνός κοστίζει 1 ευρώ, αλλά είναι ευκολονόητο πως ο κόσμος θα βοηθήσει καθώς ο σκοπός είναι "ιερός"!

Στην πρόσκληση, λοιπόν, που απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" προσκαλεί όλα τα μέλη και φίλους του να παραβρεθούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1-2-2015 και ώρα 17:30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου θα παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα της δουλειάς τους, ενώ θα βραβευθούν και οι αριστεύσαντες μαθητές του Συλλόγου, του σχολικού έτους 2013-2014.

Ο πρόεδρος
Νικόλαος Μπάτης

Ο Γραμματέας
Χατζησταμάτης Σωτήρης

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL