Σάββατο, 25/01/2020

Με πολύ κέφι αλλά και με εκπληκτική διάθεση συνεχίζονται από τους Συλλόγους οι αποκριάτικες εκδηλώσεις αλλά και η προετοιμασία για την κατασκευή των αρμάτων που θα παρελάσουν την ερχόμενη Κυριακή!

SORWNH 888Με πολύ κέφι αλλά και με εκπληκτική διάθεση συνεχίζονται από τους Συλλόγους οι αποκριάτικες εκδηλώσεις αλλά και η προετοιμασία για την κατασκευή των αρμάτων που θα παρελάσουν την ερχόμενη Κυριακή στα περισσότερα χωριά του νησιού μας.

Βέβαια, σ΄ όλες τις περιπτώσεις, στην πρώτη γραμμή βρίσκεται η νεολαία των χωριών μας, η οποία όχι μόνο αναμένεται να αυτοσχεδιάσει αλλά προσπαθεί να βρει θέματα τα οποία θα δώσουν μια ευχάριστη νότα και θα προκαλέσουν το γέλιο των θεατών.

KARNABALI 445Επίκεντρο, πάντως, αυτών των εκδηλώσεων αναμένεται να είναι η Κρεμαστή, η οποία τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει πάρα πολύ κόσμο, και φυσικά το ίδιο αναμένεται να παρατηρηθεί και φέτος.

Ήδη, έχουν δηλώσει πολλά άτομα συμμετοχή, τα οποία είτε ως μεμονωμένα είτε οργανωμένα πάνω σε άρματα, είτε ακόμη και σε πεζοπόρα τμήματα, αναμένεται να προσδώσουν ένα ιδιαίτερο χρώμα αλλά και μια φοβερή ατμόσφαιρα στο φετινό Καρναβάλι της Κρεμαστής.

(Πιθανότατα αύριο ή μεθαύριο, θα κάνουμε γνωστά μερικά από τα θέματα που θα παρελάσουν την ερχόμενη Κυριακή στη Λεωφόρο Κρεμαστής).

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL