Κυριακή, 26/01/2020

Ρένα Παυλάκη – Διακίδη: Προτιμώ να δώσω την μάχη του σταυρού παρά να κρυφτώ εκ του ασφαλούς πίσω από καμία δοτή θέση εξουσίας!

RENA PAYLAKH - DIAKIDHΜε επιστολή - δήλωσή της, η κ. Ρένα Παυλάκη – Διακίδη, κάνει γνωστό, ότι, αποδέχτηκε πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη, κ. Γιώργου Χατζημάρκου, και θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές.

Ωστόσο, στην ίδια δήλωσή της επισημαίνει ακόμη, ότι,  "δεν αποδέχομαι τελικώς την τιμητική θέση χωρικού αντιπεριφερειάρχη και επιλέγω να κατέλθω στις περιφερειακές

εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, με την παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο". Είμαι έτοιμη να δώσω τη μάχη του "σταυρού" μαζί με τους συνυποψήφιους μου περιφερειακούς συμβούλους".

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή - δήλωσή της, αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την υποψηφιότητά μου ως χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, με την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, δηλώνω τα εξής:

Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Χατζημάρκο για την εξαιρετικά τιμητική πρόταση στο πρόσωπό μου, να συμπορευτώ μαζί του από τη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη. Την πρότασή του αυτή αποδέχθηκα, πιστεύοντας ακράδαντα στις ικανότητες του ιδίου του επικεφαλής της παράταξης, ως του ανθρώπου που έχει όλα τα προσόντα να οδηγήσει τον τόπο έξω από το τέλμα που τον έχει φέρει ένα κουρασμένο και φθαρμένο σύστημα τοπικής εξουσίας. Ένα σύστημα "ισοβίων αρχόντων" που έχει γίνει πλέον κατεστημένο, τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια. Η αναγκαιότητα αλλαγής σελίδας στον τόπο και ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού, ήταν κίνητρα ικανά, προκειμένου να δεχτώ αρχικά την πρότασή του, αποδοχή την οποίαν δεν έκρυψα, ούτε διέψευσα όταν ρωτήθηκα.

Άλλωστε, στην ζωή μου και στην μέχρι σήμερα πορεία μου, δεν φοβήθηκα ποτέ τις προκλήσεις, δεν δίστασα να δώσω μάχες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, με την δήλωσή μου σήμερα, κάνω γνωστό ότι δεν αποδέχομαι τελικώς την τιμητική θέση χωρικού αντιπεριφερειάρχη και επιλέγω να κατέλθω στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, με την παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο". Είμαι έτοιμη να δώσω τη μάχη του "σταυρού" μαζί με τους συνυποψήφιους μου περιφερειακούς συμβούλους.

Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να κρυφτώ εκ του ασφαλούς πίσω από καμία δοτή θέση εξουσίας, ούτε αναζητώ στις περιφερειακές εκλογές το εφαλτήριο για μελλοντικές στοχεύσεις.

Δεν έχω καμία σχέση με το κατεστημένο, ούτε με χαρακτηρίζουν τέτοιου είδους νοοτροπίες για να επιζητήσω την σιγουριά μιας «καρέκλας» ή ενός δοτού αξιώματος.

Θα δώσω τη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, μαζί με ολόκληρη την παράταξή του, με εμπιστοσύνη στον ίδιο, στους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν και στην κρίση των συμπατριωτών μας, με την βεβαιότητα, ότι την επόμενη μέρα των εκλογών, όλοι μαζί θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε αυτόν το τόπο, στο μέλλον που του αξίζει.

Ρένα Παυλάκη - Διακίδη

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL