Τρίτη, 28/01/2020

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Άντε τώρα να μένεις κάπου εκεί κοντά και να είσαι υποχρεωμένος να περνάς καθημερινά απ΄ αυτό τον δρόμο!

PROS AGIO GEWRGIO 3Είναι πολλές φορές απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο νησί μας με την αδιαφορία των αρμοδίων! Ακόμη και τα πιο απλά καθημερινά προβλήματα, δεν δείχνουν να τους συγκινούν προκειμένου να τα επιλύσουν, αφήνοντας έτσι τον κόσμο να ταλαιπωρείται και φυσικά να διαμαρτύρεται δικαιολογημένα!

Πιο απλά, μια λάμπα καμένη, μια λακκούβα, ένας καθαρισμός από τα κάθε λογής σκουπίδια, ένας δρόμος "βομαρδισμένος", φαίνεται ότι αποτελούν «γόρδιο δεσμό» αφήνοντάς τα στο "έλεος του Θεού", και μάλιστα για πάρα πολύ καιρό, μέχρις ότου πλέον «ο κόμπος φτάσει στο χτένι»!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο δρόμος προς τον Άγιο Γεώργιο (απέναντι ακριβώς από την εκκλησία των Ασωμάτων)! Όπου, - όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει και στις φωτογραφίες, - οι οδηγοί θα πρέπει να εξειδικευθούν στα... σλάλομ μέχρις ότου αποφύγουν τα 100, περίπου μέτρα του δρόμου με τις τεράστιες λακκούβες!

Και είναι φυσικό ο κόσμος, που είτε διαμένει εκεί κοντά (υπάρχουν πολλά σπίτια στην περιοχή), είτε κάποιοι άλλοι που πηγαίνουν στα χωράφια τους, αλλά κι εκείνοι που θέλουν να επισκεφθούν την περιοχή του Άι Γιώργη, να διαμαρτύρονται γι΄ αυτή την απαράδεκτη, -όπως την χαρακτηρίζουν, - κατάσταση!

Και βέβαια εκείνο που θα πρέπει να επισημανθεί είναι ότι, το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε «ξαφνικά»! Έχουν καιρό που οι λακκούβες βρίσκονται σ΄ αυτό το χάλι!

Αλλά, όπως φαίνεται, από κει δεν περνά κανένας αρμόδιος για να τις δει!

PROS AGIO GEWRGIO 1

 

PROS AGIO GEWRGIO 2

PROS AGIO GEWRGIO 4

PROS AGIO GEWRGIO 5

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL