Κυριακή, 26/01/2020

Και ξαφνικά, εκεί που ψάρευαν δύο Συμιακοί, «χτύπησε» στ΄ αγκίστρι τους ένας καρχαρίας – «σκύλος»! Τι δήλωσαν στα topika-nea.gr

KARXARIAS 0Μ΄ ένα σκυλόψαρο στ΄ αγκίστρι τους βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι δύο αδέλφια από την Σύμη, και συγκεκριμένα ο Σταύρος και ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Βέβαια, οι άνθρωποι "χρόνια στο κουρμπέτι" δεν τα έχασαν κι αφού έφεραν κοντά τους τον «σκύλο» τον χτύπησαν και τον σκότωσαν προκειμένου

να μην αποτελέσει αιτία είτε για να κάνει κάποια «επίθεση» σε κανέναν κολυμβητή, είτε να ρημάξει τα δίχτυα των ψαράδων της περιοχής.

Ειδικότερα, μιλώντας σήμερα το βράδυ μαζί τους συντάκτης της ιστοσελίδας μας, έκαναν γνωστό, ότι η «συνάντηση» έγινε κάπου μεταξύ Ρόδου και Σύμης.

"Ψαρεύαμε, βλάχους, σφυρίδες, φαγκριά, κ.ά. ψάρια, όταν κάποια στιγμή στο ψεύτικο ψαράκι που είχαμε «χτύπησε» ο καρχαρίας. Βέβαια, όταν διαπιστώσαμε ότι δεν ήταν πολύ μεγάλος (γύρω στο ένα μέτρο τον υπολόγισαν), άρχισαν να τον φέρνουν κοντά στην βάρκα τους, κι όταν πλέον ήταν σε «θέση βολής», τον χτύπησαν μ΄ έναν σιδερένιο λοστό που είχαν μαζί τους!

Στη συνέχεια, κι αφού διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός, τον φωτογράγισαν τον άφησαν στη θάλασσα, και συνέχισαν το ψάρεμά τους!

Σύμφωνα πάντα με τα δύο αδέλφια, επρόκειτο για ένα καρχαριοειδές που δεν το έχουν ξαναδεί στα νερά μας, (με κύριο χαρακτηριστικό το έντονο μπλε χρώμα που είχε στην πλάτη τους), και, όπως εκτίμησαν,  δεν αποκλείεται να ακολούθησε κάποιο πλοίο.

KARXARIAS 01

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL