Τρίτη, 20/08/2019

Βρέθηκε νεκρός 52χρονος μέσα στο σαλόνι του πλοίου!

ASQENOFORO - PLOIO 0Η είδηση του θανάτου ενός 52χρονου (μέσα στο πλοίο) αποτέλεσε αιτία για να γεμίσει το Νοσοκομείο της Ρόδου από κόσμο, και κυρίως από συγγενείς του που ήθελαν να μάθουν περισσότερα.

Πιο συγκεκριμένα, ενημερώθηκε χθες η Λιμενική Αρχή Ρόδου, ότι κατά τις πρωινές ώρες, κι ενώ το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «Μπλου Σταρ 2» είχε «πιάσει» πλέον το λιμάνι του νησιού μας, (Ακαντιά), βρέθηκε στο σαλόνι του πλοίου, 52χρονος, χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Η είδηση έγινε αμέσως γνωστή μ΄ αποτέλεσμα το Νοσοκομείο του νησιού μας να γεμίσει από συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος.

Τι αναφέρει για το θέμα η αρμόδια Λιμενική Αρχή

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, ότι κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ "ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2" στο λιμένα "ΑΚΑΝΤΙΑΣ", ανευρέθη στο σαλόνι του πλοίου, 52χρονος, χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL