Κυριακή, 19/01/2020

Το Κίνημα Αλλαγής θα καταθέσει άμεσα πρόταση νόμου με τη θέση μας για αξιοκρατία στον δημόσιο τομέα και ανοιχτές προκηρύξεις και για τους διοικητές των νοσοκομείων

GIATROI APERGIA 3

Την ώρα που τα νοσοκομεία της χώρας μας καταρρέουν από την υποχρηματοδότηση και οι συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται καθημερινά.

Την ώρα που στο νοσοκομείο της Ρόδου η υποστελέχωση των τμημάτων προκαλεί πολύ σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του και οι δομές Κοινωνικής Πρόνοιας της περιοχής μας, που προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες σε κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες, έχουν φτάσει σε οριακό σημείο.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση διορίζει στις διοικήσεις τους, γραμματείς των νομαρχιακών της Νέας Δημοκρατίας, όπως έκανε στην περίπτωση των προνοιακών ιδρυμάτων της Ρόδου, απόστρατους, όπως έκανε στην περίπτωση του νοσοκομείου της Ρόδου, αλλά και συγγενείς και αποτυχημένους πολιτευτές. Και μάλιστα πολλοί από αυτούς χωρίς να διαθέτουν τα ελάχιστα απαραίτητα προσόντα.

Μετά και την στελέχωση του κράτους το καλοκαίρι, οι διορισμοί των διοικήσεων των Νοσοκομείων και των δομών πρόνοιας αποδεικνύουν την αντίληψη που έχουν στη ΝΔ για τη δημόσια διοίκηση συνολικά. Στυγνές συναλλαγές με λάφυρο το Κράτος, παντελής απουσία συνοχής ανάμεσα στο τι έλεγαν και στο τι κάνουν, παλαιοκομματισμός. Αυτές οι συνεννοήσεις ήταν η περιβόητη «ετοιμότητα» της ΝΔ να κυβερνήσει;

Η υγεία και το κοινωνικό κράτος δεν είναι ένα κομματικό παιχνίδι και η απαξίωσή τους σηματοδοτείται από τις επιλογές της Κυβέρνησης.

Ο φαύλος κύκλος των πελατειακών σχέσεων πρέπει να κλείσει σε μια κοινωνία που έχει αλλάξει, σε μια χώρα που έχει πληρώσει ακριβά αυτές τις λογικές.

Το Κίνημα Αλλαγής θα καταθέσει άμεσα πρόταση νόμου με τη θέση μας για αξιοκρατία στον δημόσιο τομέα και ανοιχτές προκηρύξεις και για τους διοικητές των νοσοκομείων.

Για μια νέα ποιότητα διακυβέρνησης με διαφάνεια και αξιοπιστία του κράτους.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ν.Ε. Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL