Δευτέρα, 27/01/2020

Επίσκεψη του 1ου Ειδικού Σχολείου Ρόδου στην έδρα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου "ΙΠΠΟΤΗΣ" επί της Πίνδου 1

;AAPC030157

Σήμερα Τρίτη 03 Δεκ 2019, μετά από προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του 1ου Ειδικού Σχολείου Ρόδου στην έδρα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου "ΙΠΠΟΤΗΣ" επί της Πίνδου 1. Σκοπός της επίσκεψης ήταν τα παιδιά να ενημερωθούν για το σκάκι και του κανόνες του και να περάσουν κάποια ώρα παίζοντας μεταξύ τους και διασκεδάζοντας με κάτι πρωτόγνωρο για αυτά.
Το σκάκι ως ένα παιχνίδι εγκεφαλικό δεν αποκλείει καμιά κατηγορία ανθρώπων, αντίθετα ενδείκνυται σε κατηγορίες ανθρώπων με ιδικές δεξιότητες ή ιδιαιτερότητες ως απασχόληση. Αυτό επιβεβαιώθηκε με την εικόνα των μαθητών του 1ου Ειδικού Σχολείου Ρόδου Γυμνασίου και Λυκείου να παίζουν σκάκι. Με τον ζήλο και το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν. Με τη χαρά που πήραν και έδωσαν.

AAPC030160

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν τα μέλη και προπονητές του ομίλου με τον Πρόεδρο κ. Σταμάτη Καράβα να δηλώνει στην ιστοσελίδα του ομίλου

"Σήμερα είχαμε την επίσκεψη του Ειδικού Σχολείου Ρόδου με τα παιδιά και τους καθηγητές του Γυμνασίου και του Λυκείου στην έδρα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου "ΙΠΠΟΤΗΣ" στη Πίνδου 1. Μεγάλη η χαρά μας, για την ευκαιρία που είχαμε να παρουσιάσουμε το σκάκι σε αυτά τα χαρισματικά παιδιά με τις ιδιαίτερες δεξιότητες.

 

AAPC030170 Απίστευτη και η χαρά των παιδιών όταν έπαιξαν παρτίδες μεταξύ τους. Σας ευχαριστούμε παιδιά, γονείς και καθηγητές και θα είμαστε πάντα κοντά σας."

Με εκτίμηση
το ΔΣ του Σ.Ο. Ρόδου "ΙΠΠΟΤΗΣ"

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL