Τρίτη, 28/01/2020

Προτάθηκε η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στη Γέφυρα Κρεμαστής! - Ποιες άλλες αποφάσεις πάρθηκαν σε σύσκεψη

POTAMI KREMASTHS PLHMMYRA 2

Πραγματοποιήθηκε την 28η Νοεμβρίου 2019, έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κρεμαστής, με θέμα «Λήψη

απόφασης για το κλείσιμο της Ιρλανδικής διάβασης στη Γέφυρα Ασωμάτων, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο Πρόεδρος κ. Μιχαήλ Δράκος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Φλεβάρης, κ. Γεώργιος Σμαραγδιός, κ. Δημήτριος Παρμπούνης, κ. Νικόλαος Τσιμέττας, κ. Σταύρος Μάτσης και κα Τσούλλου – Κλαδάκη Αικατερίνη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δωδεκανήσου κ. Βασίλειος Παπαοικονόμου και εκπρόσωποι επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Κοινότητά μας, συλλόγων και κατοίκων Κρεμαστής.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν από το κλείσιμο της Ιρλανδικής διάβασης στη Γέφυρα Ασωμάτων μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα που προκλήθηκαν από τη θεομηνία της 25ης Νοεμβρίου 2019, μετά την απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία δεν κοινοποιήθηκε στο Τοπικό Συμβούλιο, παρά μόνο ενημερώθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αποφασίσθηκαν τα παρακάτω :

Α)Να προτείνει :

1) Την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών διπλής κατεύθυνσης στη Γέφυρα Ασωμάτων για κατεύθυνση από και προς Ρόδο.
2) 6Την τοποθέτηση αυτόματου συστήματος αποκλεισμού της γέφυρας στη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Κρεμαστής – Ρόδου, ώστε όταν βρέχει και ανεβαίνει η στάθμη του νερού να κατεβαίνει η μπάρα που θα σταματά την κίνηση των αυτοκινήτων.
3) Την άμεση αποκατάσταση του παραποτάμιου δρόμου.
4) Τη γρήγορη κατασκευή της νέας Γέφυρας (απ΄όσο γνωρίζουμε έχει συνταχθεί μελέτη), για την αποφυγή τέτοιου είδους προβλημάτων.

Β)Να επισκεφθεί αντιπροσωπεία η οποία αποτελείται από τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Δωδεκανήσου κ. Βασίλειο Παπαοικονόμου και εκπροσώπους επιχειρηματιών, συλλόγων και κατοίκων της Κοινότητας μας, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Ευστρατίου και να καταθέσουν τα αιτήματα και τα προβλήματά που αντιμετωπίζουν όχι μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι Κρεμαστής, αλλά και οι κάτοικοι της δυτικής πλευράς του νησιού μας και να τονίσουν ότι η υποβάθμιση της Κρεμαστής συνεχίζεται.

Για το Συμβούλιο της
Κοινότητας Κρεμαστής

Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Δράκος

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL