Τετάρτη, 29/01/2020

Μετά και από την καταστροφική αυτή νεροποντή, αποτελεί χρέος μας, με συνεργασία, όχι μόνον να αποκαταστήσουμε τις ζημιές

110

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μετά τη χθεσινή τραγική για τη Ρόδο μας ημέρα, η ηρεμία επανήλθε. Η απώλεια ενός συνανθρώπου μας, επιτείνει τη στεναχώρια μας και προσωπικά επιθυμώ να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια της εκλιπούσης .
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο της Ρόδου, τους Προέδρους και τα Μέλη των Τοπικών Κοινοτικών Συμβουλίων που επλήγησαν από τη θεομηνία, τις υπηρεσίες και τους εθελοντές για την κοπιώδη προσφορά τους τις δύσκολες ώρες. Όπως επίσης, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και το Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη για την προνοητική τους απόφαση να κλείσουν εντελώς την υπό κατάρρευση γέφυρα του ποταμού Μάκκαρη.
Μετά και από την καταστροφική αυτή νεροποντή, αποτελεί χρέος μας, με συνεργασία, όχι μόνον να αποκαταστήσουμε τις ζημιές αλλά και να προγραμματίσουμε έγκαιρα τη συντήρηση και υποστήριξη των υποδομών.»

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL