Σάββατο, 14/12/2019

Σημαντική η εξέλιξη: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΝΑΤΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ «ΝΔ» ΣΤΑ ΔΩΔ/ΣΑ

MHNATSHS GIANNHS E

Γενικός Συντονιστής των κομματικών οργανώσεων Δωδεκανήσου της «Νέας Δημοκρατίας», ορίστηκε με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού και Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος Στυλιανού Κονταδάκη, ο δημοσιογράφος και πρώην Έπαρχος Καρπάθου-Ηρωικής Νήσου Κάσου κ. Γιάννης Μηνατσής. Η απόφαση η οποία κοινοποιήθηκε ήδη σε όλες τις κομματικές οργανώσεις και στους βουλευτές του Νομού, υπογράφτηκε στις 6 Νοεμβρίου 2019 με αριθμό πρωτοκόλλου 1773 από τον κ. Κονταδάκη, έχοντας υπόψη 1) Το νέο πλαίσιο της Οργανωτικής Διάρθρωσης του Κόμματος 2) Την παράγραφο 2 του άρθρου 2 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος και 3) Την ανάγκη στελέχωσης της Γραμματείας Οργανωτικού, με σκοπό την εξασφάλιση πληρέστερης οργάνωσης του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και σε επίπεδο Νομού Δωδεκανήσου.
Όπως έγινε γνωστό, για τον ορισμό του κ. Μηνατσή στη συγκεκριμένη θέση, υπήρξε παρέμβαση από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Γραμματεία Οργανωτικού.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝΑΤΣΗ

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη ο ορισμός μου από το Γραμματέα Οργανωτικού του Κόμματος κ. Στυλιανό Κονταδάκη, στη θέση του Γενικού Συντονιστή των κομματικών οργανώσεων της Δωδεκανήσου της «Νέας Δημοκρατίας». Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και το Γραμματέα Οργανωτικού και Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Στυλιανό Κονταδάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, ορίζοντάς με στην άκρως τιμητική και υπεύθυνη αυτή θέση.
Παράλληλα θέλω να υποσχεθώ, ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να υπάρξει ακόμη αρτιότερη οργάνωση του Κόμματος σε όλα τα Δωδεκάνησα και προβολή του σημαντικού Κυβερνητικού έργου σε όλα τα επίπεδα, πάντα σε στενή συνεργασία με τη ΝΟΔΕ, όλες τις τοπικές κομματικές οργανώσεις των νησιών του Νομού μας, τους βουλευτές μας και με τους εκπροσώπους του κόμματος σε όλους τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς».

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL