Τρίτη, 28/01/2020

Την "τελευταία" του ομιλία, σαν πρόεδρος της Κοινότητας Κρεμαστής, εκφώνησε ο κ. Τσαμπίκος Ποδιώτης

EKQESH 0A

Την "τελευταία" του ομιλία, σαν πρόεδρος της Κοινότητας Κρεμαστής, εκφώνησε ο κ. Τσαμπίκος Ποδιώτης. Βέβαια, εκείνο που

έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το σωστό στήσιμο με το οποίο λειτουργεί η φετινή Έκθεση κάτι που σχολιάστηκε ευνοϊκά από τους παρευρισκόμενους.

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Θα ήθελα, ως πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κρεμαστής, να σας καλωσορίσω στα εγκαίνια της Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας.

Επίσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας τιμάτε με την παρουσία σας στον ιδιαίτερο αυτό θεσμό που γιορτάζει 54 χρόνια συνεχούς πορείας.

Η ιστορία της Πανελλήνιας Έκθεσης Κρεμαστής ξεκινά το 1965 με πρωτοβουλία του Υπουργού Βιομηχανίας αείμνηστου Ιωάννη Ζίγδη και του τότε Κοινοτάρχη αείμνηστου Γιωργίου Τοδουλάκη.

Η έκθεσή μας εμπλουτίζεται κάθε χρόνο με νέα προϊόντα και νέους εκθέτες απ όλη την Ελλάδα τους οποίους ευχαριστούμε πολύ που στηρίζουν το πολιτιστικό αυτό γεγονός παρά τις ενδεχόμενες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω τουριστικής αιχμής.

Καθοριστική σημασία για την ανάπτυξής της έκθεσης έχει ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που προσελκύει πλήθος πιστών στη Χάρη Της με αποτέλεσμα να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο ο αριθμό των επισκεπτών.

EKQESH 0

Φέτος πραγματοποιούμε την Έκθεση σε συνεργασία με την εταιρεία ΧΡΟΣΟΝΤΙΜ μέλος του ομίλου ΑΝΟΔΙΚΟ ΠΛΑΝΟ, η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση εκθέσεων.

Η διοργάνωση της έκθεσης είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη της οργανωτικής Επιτροπής, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κρεμαστής, «Παναγιά η Ελεημονήτρια» για την άψογη συνεργασία στα 5 χρόνια θητείας μου.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Ρόδου κ. Χατζηδιάκο Φώτη καθώς και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συμβολή τους στην υλικοτεχνική υποδομή που απαιτείται για την πραγματοποίηση τη έκθεσης.

θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο Γεώργιο για την στήριξη του θεσμού μας, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος της έκθεσης με παραγωγούς από όλα τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.

Επίσης, ευχαριστώ τον κ. Θέμη Καλαμάτα Αστυνομικό Υποδιευθυντή Δωδεκανήσου, Διοικητή Α.Τ. Ιαλυσού που μεριμνά για την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε όλη τη διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου.

Τέλος, σας ευχαριστώ όλους σας που στηρίζετε το θεσμό της Πανελλήνιας Έκθεσης Κρεμαστής με αγάπη.

Σας ευχαριστώ πολύ, καλή Παναγιά!!!

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL