Τρίτη, 28/01/2020

Υπό τις οδηγίες και τις ευλογίες του πατέρα Μελίτωνα, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον φετινό εορτασμό της Παναγίας μας

EKKLHSIA KREMASTHS 44

Υπό τις οδηγίες και τις ευλογίες του πατέρα Μελίτωνα, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον φετινό εορτασμό της Παναγίας μας. (Με την ευκαιρία να ευχηθούμε καλό μήνα και «Καλή Παναγιά» να έχουμε!)  Ήδη, λοιπόν, έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου από τις γυναίκες της Κρεμαστής, οι οποίες, αξίζει ν΄ αναφερθεί ότι, κάθε χρόνο δίνουν ένα βροντερό «παρών» για να προσφέρουν κάθε εθελοντική υπηρεσία προς την εκκλησία, η οποία δέχεται, (ιδιαίτερα τον Αύγουστο), χιλιάδες πιστούς, όχι μόνο από το νησί μας αλλά και επισκέπτες.

MELITWNAS 0 2Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τον Αύγουστο ξεκινά και η λειτουργία της Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας Κρεμαστής, η οποία κι αυτή προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες στη διάρκεια της δεκαπενθήμερης λειτουργίας της.

Πέρα, πάντως, από τα προαναφερόμενα, εκείνο που θα πρέπει να επισημανθεί είναι το γεγονός ότι, ειδικά φέτος, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Κρεμαστής, αναμένεται να εντυπωσιάσει με τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει! Κι ανάμεσα σ΄΄ αυτές είναι και η προσφορά φαγητού! Όμως, για όλα αυτά θ΄ αναφερθούμε, πιο αναλυτικά, μέσα στις αμέσως προσεχείς ημέρες.

KAQARISMOS EKKLHSIAS1

KAQARISMOS EKKLHSIAS11

KAQARISMOS EKKLHSIAS12

KAQARISMOS EKKLHSIAS13

KAQARISMOS EKKLHSIAS15

KAQARISMOS EKKLHSIAS16

KAQARISMOS EKKLHSIAS14

 

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL