Τρίτη, 22/10/2019

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στην Κάλυμνο, το οποίο έχει αποτελέσει αιτία για να κάνει τον γύρο της χώρας μας

KALYMNOS ekab

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στην Κάλυμνο, το οποίο έχει αποτελέσει αιτία για να κάνει τον γύρο της χώρας μας. Ένα παιδί πέντε ετών, που ήταν μόνο του μέσα σε κλειδωμένο αυτοκίνητο, σώθηκε από περαστικούς που αντιλήφθηκαν ότι χρειαζόταν βοήθεια.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το, kalymnos-news.gr, το περιστατικό συνέβη στις 5 το απόγευμα, στην παραλιακή Πόθιας, όταν διερχόμενος τουρίστας είδε το παιδί μόνο του, μέσα στο αυτοκίνητο.
Με τη βοήθεια κατοίκου, έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και απελευθέρωσαν το παιδί, ενώ ενημέρωσαν το ΑΤ Καλυμνίων και το Λιμεναρχείο, στελέχη του οποίου έφτασαν στο σημείο.
Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή, περνούσε από την παραλιακή ένα όχημα του ΕΚΑΒ και οι διασώστες έσπευσαν να βοηθήσουν το παιδί, προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες. Σημειώνεται ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, το 5χρονο που ήταν κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο είχε παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα.
Το παιδί συνήλθε, ενώ στη συνέχεια ανευρέθηκε και η μητέρα του, που βρισκόταν σε χώρο πλησίον του σταθμευμένου αυτοκινήτου για... εργασία.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL