Τρίτη, 22/10/2019

Θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του Αναπτυξιακού & Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

18οοοο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού & Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του για όλους ανεξαιρέτως τους συντελεστές που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του πραγματικά άψογου οργανωτικά 14ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε την 04 , 05 & 06 Ιουλίου 2019 στον αύλειο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής.
Μία γιορτή ανάδειξης και μεταλαμπάδευσης του πολιτισμού μας, στην οποία πήραν μέρος μουσικοί και χορευτές από τη Ρόδο, άλλα μέρη της πατρίδας μας, αλλά ακόμη και από τη μακρινή Ρώμη της Ιταλίας. Οι χοροί με την παραδοσιακή μουσική επένδυσή τους, οι φορεσιές και, κυρίως, ο ζήλος με τον οποίο συμμετείχαν όλοι οι χορευτές συγκίνησε τους παλαιότερους, ενθουσίασε και ενέπνευσε τους νεώτερους. Για την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση ευχαριστούμε τους Συλλόγους που πήραν μέρος και συγκεκριμένα :
1. Τη Χορευτική Ομάδα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΩΜΗΣ».
2. Τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Βόλου.
3. Το Σύλλογο Ποντίων «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ» Επισκοπής Νάουσας.
4. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λάρδου «Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ».
5. Τη Χορευτική Ομάδα Ιαλυσού «ΧΟΡΟΣΠΙΤΟ».
6. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδεισίου «ΒΙΛΑΝΟΒΑ».

Επίσης, ευχαριστούμε :
τους χορηγούς που μας στηρίζουν (τα καταστήματα της περιοχής μας), την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως μεγάλο χορηγό και για την παραχώρηση αυτοκινήτων καθαρισμού του αύλειου χώρου του παλαιού Δημοτικού Σχολείου, το Δήμο Ρόδου και την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου για τη στήριξη της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στην Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ι. Ν. Παναγίας Καθολικής Κρεμαστής και ιδιαιτέρως στον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Μελίτωνα Μπέλλο.
Επίσης, τον κ. Σταύρο Κασιώτη για την προσφορά και το στήσιμο της εξέδρας, τους μουσικούς μας, το χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου μας κ. Φιλήμονα Μιχαλάκη, την κ. Ζωή Γαρυφάλλου για την επιμέλεια της έκθεσης ζωγραφικής, τους παρουσιαστές της εκδήλωσης κ. Αντώνη Χατζηιωάννου και κ. Ραφαέλα Μπάτη.

14οοοο

Το χορηγό επικοινωνίας μας «ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ» και τον τηλεοπτικό σταθμό «ΘΑΡΡΙ» για την τριήμερη τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης, καθώς και τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Πόκκια για τη φιλοξενία και τη σίτιση των χορευτικών ομάδων στην Ιερά Μονή «ΘΑΡΡΙ».
Τα ΜΜΕ, γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου που προέβαλαν την εκδήλωσή μας, όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και φυσικά όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της εκδήλωσης!.

Ευχόμαστε και του χρόνου τα καλύτερα !!!

 

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL