Τρίτη, 22/10/2019

Έξι χρόνια στις επάλξεις ο Μιχάλης Δραμουντανής - Ετοιμασίες για Εκθέσεις

DRAM SIBIU

Έξι ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο συντοπίτης μας Μιχάλης Δραμουντανής άρχισε ν΄ ασχολείται με την φύση και όλα εκείνα τα οποία κατάφεραν να του δώσουν μια πλούσια εγκυκλοπαιδική γνώση γύρω από τα φαρμακευτικά βότανα και την καλλιέργειά τους.

Και σ΄ όλο αυτό το διάστημα ο Μιχάλης Δραμουντανής συμμετείχε σε εκθέσεις και εκδηλώσεις όπου έλαβε πολλές διακρίσεις, ακόμη και σ΄ εκθέσεις στο εξωτερικό!

Τώρα, έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για την Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής και αμέσως μετά προετοιμασία για 4-5 Οκτωβρίου στην Ρουμανική πόλη Sibiu στο συμπόσιο φυσικών θεραπειών. Εκεί όπου αναμένεται να γίνει παρουσίαση φυσικών καλλυντικών και φαρμακευτικών βοτάνων που καλλιεργεί στο κτήμα του στην Κρεμαστή.

DRAM MIX 12Όπως ο ίδιος, πάντως, δηλώνει στα topika-nea.gr, η Ημερίδα για τη φαρμακευτική χλωρίδα της Ρόδου μας, στη Ρουμανική αυτή πόλη, αποτελεί μεγάλη τιμή αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα καθώς θα βρίσκομαι για δεύτερη φορά στην πόλη Sibiu και μάλιστα σ΄ ένα τόσο σημαντικό και ενημερωτικό διήμερο εκπροσωπώντας την μέθοδο φυσικής καλλιέργειας φαρμακευτικών βοτάνων του Νησιού μας και την Dm natural farming Rhodes.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL