Τρίτη, 20/08/2019

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Δυστυχώς, η γνωστή... ιστορία επαναλαμβάνεται!

paralia 8 6 1

Δυστυχώς, η γνωστή... ιστορία επαναλαμβάνεται! Με το που ξεκίνησαν οι ζέστες και κυρίως η νέα τουριστική χρονιά, άρχισαν να συγκεντρώνονται στην παραλία της Κρεμαστής και οι αθίγγανοι, οι οποίοι με τον τρόπο τους κυριολεκτικά προκαλούν το κοινό, που ζητά από τις αρμόδιες αρχές την λήψη και πάλι κάποιων μέτρων γα να σταματήσει αυτή η ασχήμια στη μοναδική παραλία της περιοχής!

paralia 8 6 1a
Αυτό, λοιπόν, συμβαίνει κι φέτος, καθώς πολλοί κάτοικοι οι οποίοι έκαναν την βόλτα τους στην παραλία, αποθανάτισαν τις απίστευτες σκηνές που συναντούσαν!
Ας κάνουν, λοιπόν, «κάτι» οι αρμόδιες αρχές! Γιατί είναι τουλάχιστον, απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις και να τρέμουν οι ντόπιοι αλλά και οι ξένοι να κάνουν μια βόλτα στην παραλία, της Κρεμαστής.

paralia 8 6 1b
Και με την ευκαιρία: Το ότι δεν λειτουργεί η Παιδική Χαρά στην παραλία της Κρεμαστής, είναι γνωστό! Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να μετατραπεί σε... ζούγκλα, η πανέμορφη αυτή περιοχή! Χόρτα, σκουπίδια, κι ένας Θεός μόνο ξέρει τι άλλο μπορεί να κρύβει αυτός ο χώρος! Είναι, άραγε, τόσο δύσκολο να πάει ένα συνεργείο και να καθαρίσει την «Παιδική Χαρά»; Ή μήπως θεωρείται πιο ενδιαφέρουσα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα;

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL