Δευτέρα, 24/06/2019

Ειδήσεις από το Αστυνομικό Δελτίο -- Συνελήφθη 26χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Πρωτοδικών Ιωαννίνων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση

TMHMA ASFALEIAS 8026

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου συνελήφθη 26χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Πρωτοδικών Ιωαννίνων, για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

--->Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, συνελήφθη 32χρονος γιατί κατείχε 5,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 30 ναρκωτικά δισκία

SKYLOS Schwartz

--->Επίσκεψη στο 7ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου πραγματοποίησε ο αστυνομικός σκύλος «»
συνοδευόμενος από τον αστυνομικό-χειριστή του και ενημέρωσε τους μαθητές για την προστασία των δεσποζόντων και αδέσποτων ζώων.

Παράλληλα, από το συνοδό του « Schwartz » πραγματοποιήθηκε σύντομη παρουσίαση της ομάδας αστυνομικών σκύλων και των ειδικοτήτων που περιλαμβάνουν, ανάλογα με τα καθήκοντα που τους ανατίθενται.

Σημειώνεται ότι, οι αστυνομικοί σκύλοι συμβάλλουν γενικότερα στην πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Η παρουσία του σκύλου εμπνέει αίσθημα ασφάλειας, ενώ δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους πολίτες, αφού είναι ιδιαίτερα κοινωνικοποιημένοι και φιλικοί.

 

 

 

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL