Τρίτη, 20/08/2019

Φτάνει πια η κοροϊδία! Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ της Ρόδου, δεν αντέχουν άλλο!

EKAB GRAFEIA 11

Η κατάσταση δεν πάει άλλο! Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ έχουν πλέον εξαντληθεί! Παρά τις συνεχείς και φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν, είναι ανθρωπίνως αδύνατον να ανταπεξέλθουν στην «πίεση» των επειγόντων περιστατικών που καλούνται να αντιμετωπίσουν στο νησί μας.

Έτσι, έφτασαν, πλέον, στο σημείο να εκπέμπουν SOS!
"Παρόλο ότι, «βάλαμε πλάτη» και λειτουργεί αυτή η υπηρεσία χάρη στην καλή θέληση των εργαζομένων η κατάσταση δεν πάει άλλο! Κινδυνεύουμε να γίνουμε εμείς οι ασθενείς», μας είπαν χαρακτηριστικά εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Ρόδου, τονίζοντας ακόμη και τα εξής:

"Περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό να έρθει κάποιο καινούργιο προσωπικό, και συγκεκριμένα επτά (7) μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ και τέσσερις (4) μόνιμοι. Αλλά, δυστυχώς, παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις και τις υποσχέσεις, "κάθε μέρα έρχονται, και ποτέ δεν έχουν έρθει". Αποτέλεσμα είναι το νησί της Ρόδου να καλύπτεται με τρία (3) ασθενοφόρα για επείγοντα περιστατικά κι ένα που υπάρχει για εξιτήρια μόνο πρωινή βάρδια από Δευτέρα έως Παρασκευή»!

Αυτή, λοιπόν, είναι η κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας. Κι απ΄ ότι φαίνεται οι αρμόδιοι δεν αντιλαμβάνονται πως πέρα από την ψυχική και την σωματική ηρεμία των εργαζομένων, (45 πληρώματα ασθενοφόρων, που εχουν να λαμβάνουν... 3833 ρεπό οφειλόμενα και 2331 μέρες άδεια), κινδυνεύουν καθημερινά και ανθρώπινες ζωές! Άραγε, ακούει κανείς;

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL