Τετάρτη, 29/01/2020

Το δικαστικό μέγαρο και το Παλιό Νοσοκομείο στο σχεδιασμό του Δήμου και της Εταιρείας Κτιριακών Υποδομών του Δημοσίου

DHMARXOS1 30

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος είχε συνάντηση εργασίας με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚΤΥΠ ΑΕ) Γιάννη Χαρωνίτη με κύριο θέμα την αποκατάσταση και συντήρηση του Δικαστικού Μεγάρου από την ΚΤΥΠ, με τη συνδρομή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.
Σε επιτόπια επίσκεψη στα κτίρια του Δικαστηρίου, με την παρουσία της Προέδρου Εφετών Δωδεκανήσου, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βασίλη Περίδη, και της Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου Αικατερίνης Παπαπαύλου-Βαρδέλλη.
Στη συνέχεια ο κ. Χατζηδιάκος με τον κ. Χαρωνίτη επισκέφτηκαν το συγκρότημα του Παλαιού Νοσοκομείου στο οποίο βάσει του master plan για το χώρο, συζητήθηκε με τον κ. Χαρωνίτη η συμβολή της ΚΤΥΠ ούτως ώστε να αξιοποιηθεί το κεντρικό διατηρητέο κτίριο για τις ανάγκες του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Με τη συντήρηση και αποκατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου για τις ανάγκες στέγασης του Εφετείου και την επέκταση των υπόλοιπων δομών του Υπουργείου Δικαιοσύνης στο Παλαιό Νοσοκομείο διασφαλίζεται η αναβάθμιση της λειτουργίας της Δικαιοσύνης στη Ρόδο, αλλά και η αξιοποίηση του συγκροτήματος του Παλαιού Νοσοκομείου» δήλωσε ο κ. Χατζηδιάκος.

DHMARXOS3 13
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος με τον κ. Χαρωνίτη, μαζί με τεχνικό κλιμάκιο της ΚΤΥΠ ΑΕ, επισκέφτηκαν το εργοτάξιο του νέου ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου 300 μαθητών στη Λειβάδα Αρχαγγέλου.

Η εργολαβία η οποία θα δώσει στα νέα παιδιά της Αρχαγγέλου ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα και με τον εργολάβο μέχρι το Σεπτέμβριο.

Ο κ. Χαρωνίτης είχε επισκεφτεί την προηγούμενη ημέρα το Καστελόριζο, όπου με την τεχνική υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νοτίας Δωδεκανήσου θα πραγματοποιηθεί η ανάπλαση του παραλιακού πεζοδρόμου καθώς και η ανακαίνιση από την ΚΤΥΠ ΑΕ δημοτικών κτιρίων του ακριτικού νησιού.

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL