Τρίτη, 18/06/2019

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Ποιος αλήθεια θα μεριμνήσει για ν΄ αποκατασταθεί η υγεία του συντοπίτη μας; - Οι «ανευθυνοϋπεύθυνοι» για διακοπές κι ο άνθρωπος από νοσοκομείο σε νοσοκομείο!

IMG 4505(Επιμέλεια: Θανάσης Απόκοτος)

Τελικά, δεν την γλυτώνει την Αθήνα ο συντοπίτης μας, ο οποίος τραυματίστηκε προχθές (όπως έγραψαν τα topika-nea.gr), σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον παραποτάμιο δρόμο στην Κρεμαστή, όταν η μηχανή που οδηγούσε έπεσε μέσα σε μια λακκούβα!

Κι αυτό γιατί, όπως μας είπαν συγγενείς του, μπορεί η εγχείριση στο πόδι να γίνει στη Ρόδο (πιθανότατα αύριο), αλλά για το χέρι του είναι ανάγκη να πάει σε εξειδικευμένους γιατρούς στην Αθήνα καθώς χαρακτηρίζεται ως "λεπτή επέμβαση"!

Σε κάθε περίπτωση ο νεαρός τραυματίας «έμπλεξε» λόγω της φοβερής αμέλειας των υπευθύνων!

Άλλωστε, δεν υπάρχει δικαιολογία να έχουν περάσει επτά ολόκληροι μήνες κι ακόμη να μην έχουν αποκαταστήσει μια ζημιά που προκάλεσε εκείνη η φοβερή θεομηνία του περασμένου Νοέμβρη!

Βέβαια, εκείνο που μπορεί να υποθεί είναι ότι, οι κύριοι αρμόδιοι θα βρίσκονται στις παραλίες με τις οικογένειές τους και θα κάνουν τις διακοπές τους και τα μπάνια τους!

Σ΄ αντίθεση μ΄ αυτό τον άνθρωπο που η λακκούβα στο δρόμο τον έστειλε να κάνει... διακοπές στα Νοσοκομεία!

Από κει και πέρα φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζουν και τα έξοδα που θ΄ απαιτηθούν για να μπορέσει ο άνθρωπος να γιατρευτεί! Και μάλιστα σε μια εποχή που ετοιμαζόταν να κάνει και τον γάμο του!

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL