Τρίτη, 18/06/2019

Ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες Ροδίτες, οι οποίοι διαμαρτύρονται εντονότατα και δικαιολογημένα! Οι αρμόδιοι; «Μπαινάκηδες» και «Βγαινάκηδες»!

XWRAFIA - QAMNOI 1Ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν χιλιάδες Ροδίτες και φυσικά αποτελεί αιτία για να διαμαρτύρονται εντονότατα και δικαιολογημένα, είναι η έλλειψη καθαριότητας που παρατηρείται σε πολλά οικόπεδα του νησιού μας τα οποία, σημειωτέον, βρίσκονται μέσα σε οικισμούς!

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις τα αγριόχορτα έχουν «θεριέψει» τόσο πολύ, τα οποία έχουν καλύψει αυλές γειτονικών σπιτιών, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να κόβουν συνέχεια δέντρα και πυκνούς θάμνους σε μια προσπάθειά τους ν΄ αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις, μηδέ εξαιρουμένης ακόμη και της περίπτωσης εκδήλωσης φωτιάς με ολέθριες, ενδεχομένως, καταστάσεις!

XWRAFIA - QAMNOI 2Βέβαια, εκείνο που θα πρέπει ν΄ αναφερθεί είναι το γεγονός ότι, οι περισσότεροι από τους ιδιοκτήτες αυτών των χωραφιών δεν διαμένουν κάπου εκεί κοντά για να δουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γείτονές τους! Και ούτε φυσικά δείχνουν να τους ενδιαφέρει αυτό το πρόβλημα που οι ίδιοι προκαλούν!

Ωστόσο, και οι αρμόδιοι δεν φαίνεται να πολυνοιάζονται καθώς σε συνεχείς διαμαρτυρίες που τους γίνονται ενεργούν ως... «μπαινάκηδες» και... «βγαινάκηδες»!

Βέβαια, το ερώτημα είναι αυτοί οι άνθρωποι που δικαιολογημένα διαμαρτύρονται, τι πρέπει τελικά να κάνουν για να βρουν το δίκιο τους; Σε ποιους θα πρέπει ν΄ αποταθούν;

Μήπως κανείς γνωρίζει να μας πει και μας;

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL