Τετάρτη, 17/07/2019

Έχασε τη ζωή του ένα 27χρονο παλικάρι σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί!

ASQENOFORO PERIPOLIKO

Δυστυχώς, δεν έχουν τέλος τα τροχαία δυστυχήματα που συμβαίνουν στο νησί μας! Σήμερα στις 9 το πρωί, ένα νέο δυστύχημα αποτέλεσε αιτία για να χαθεί ένα νεαρό άτομο, που οδηγούσε μηχανή, και η οποία, προσέκρουσε σε φορτηγό Ιδιωτικής Χρήσεως αυτοκίνητο, στο δρόμο προς την πόλη της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 27χρονο (τον Σ.Χ.), ο  οποίος έχασε τη ζωή του σήμερα στις 9 το πρωί, στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ρόδου - Λίνδου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, (σε λίγο αναμένεται και σχετική ανακοίνωση από την Αστυνομία), ο 27χρονος που οδηγούσε μηχανή, συγκρούστηκε (προσέκρουσε) σε φορτηγό ΙΧ αυτοκίνητο στο ρεύμα της καθόδου προς την πόλη της Ρόδου.

Η κατάσταση της υγείας του έδειχνε από την πρώτη στιγμή ότι ήταν σοβαρή. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί, δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στο σημείο του δυστυχήματος, κλήθηκε και η Τροχαία Ρόδου, όπου αρμόδιοι αξιωματικοί συγκέντρωσαν όλα εκείνα τα στοιχεία προκειμένου να γίνουν οι σχετικές έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, και πώς έχασε τη ζωή του αυτό το νεαρό παιδί τόσο άδικα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και τους φίλους του.

 

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL