Τρίτη, 20/08/2019

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Μονοδρομείται τμήμα της οδού Γεννηματά και "ανασαίνουν" τα οχήματα

DHMOTIKO SXOLEIO KREMASTH 00

Την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Κρεμαστής, να μονοδρομηθεί τμήμα της οδού Γεννηματά, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου,

και την απόφαση υπέγραψε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  Ανταπόκρισης του Πολίτη Δ.Ε. Πεταλούδων Μιχάλης Χριστοδούλου.

Να σημειωθεί, ότι, στόχος αυτής της απόφασης είναι ν΄ αποσυμφορηθεί ο δρόμος εκείνος που σχεδόν καθημερινά "μπλοκάρει" από οχήματα γονιών που πάνε να πάνε τα παιδιά τους από το Δημοτικό Σχολείο!

Και μακάρι να βρεθεί λύση και στο απίστευτο "αλαλούμ" που παρατηρείται κάθε πρωί και κάθε μεσημέρι, τις ώρες, δηλαδή που οι μαθητές πηγαίνουν και σχολάνε! 

Να, λοιπόν, τι αναφέρει η σχετική απόφαση για την μονοδρόμηση της οδού Γεννηματά:

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ρόδου, Δημοτική Ενότητα Κρεμαστής θα προβεί στην εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που περιγράφονται στην αριθ. 2/2018 μελέτη του τμήματος Συγκοινωνιών Κυκλοφορίας και Αδειών Μεταφορών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών (ΦΕΚ 1982Β/01-06-2018).
Συγκεκριμένα οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν:
Τη μονοδρόμηση τμήματος της οδού Γεννηματά (στη Δ.Κ. Κρεμαστή της Δ.Ε. Πεταλούδων) από την επαρχιακή οδό Ικάρων έως και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρεμαστής με την αυτή κατεύθυνση.
Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου του 2019.
Το παρόν έγγραφο κοινοποιείται στην Αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού Ρόδου για τη συμβολή του στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ο Εντεταλμένος
Δημοτικός Σύμβουλος
Ανταπόκρισης στον Πολίτη
Δ.Ε. Πεταλούδων

Μιχαήλ Χριστοδούλου

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL