Τρίτη, 20/08/2019

Δήλωση της χαροκαμένης γυναίκας που έχασε τον 32χρονο σύζυγό της: "Είναι ντροπή να γράφουν και να λένε ανακρίβειες"!

KERAKI 2

Δεν έχουν περάσει πολλά εικοσιτετράωρα από την ώρα που έγινε η κηδεία του 32χρονου παλικαριού, που έχασε τη ζωή του, αφήνοντας γυναίκα χήρα και κόρη ορφανή να περνούν τον δικό τους Γολγοθά, και αναγκάζονται να διαψεύσουν μια είδηση που κυκλοφόρησε σ΄ όλο το νησί, (καθώς την μετέδωσε τηλεοπτικό κανάλι της Αθήνας), ότι, δήθεν, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Ρόδου συγγενής του αδικοχαμένου νεαρού!

Και την διάψευση έκανε στα topika-nea.gr η σύζυγος του 32χρονου, η οποία ανάμεσα στ΄ άλλα επεσήμανε ότι, «θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι διαδίδουν τέτοιου είδους ανακρίβειες. Για τον Θεό! Έχουμε οικογένειες που τα διαβάζουν προκαλώντας δικαιολογημένη αναστάτωση. Πιστεύω πως θα έπρεπε πριν δημοσιεύσουν, ή πριν πουν οτιδήποτε να διασταυρώνουν αυτά που λένε»!..

Να θυμίσουμε ότι το 32χρονο παλικάρι έχασε τη ζωή του ύστερα από δύο μέρες με υψηλό πυρετό, και μεταφέρθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Νοσοκομείο. Δυστυχώς, όμως, δεν άντεξε! Έφυγε από κοντά μας με βαριά οξεία μυοκαρδίτιδα από ίωση (δεν αναφέρεται από γρίπη, καθώς συνεχίζονται οι εξετάσεις), όπως διέγνωσαν οι γιατροί!

Κι ενώ, λοιπόν, συνέβησαν αυτά, βγήκαν κάποιοι κι άρχισαν να λένε ανακρίβειες (περί νοσηλείας του αδελφού του, με τα ίδια συμπτώματα, κλπ), μ΄ αποτέλεσμα να προκαλέσουν την οργή και την αγανάκτηση των συγγενών της οικογένειας. Αυτός ήταν και ο λόγος που η σύζυγος του 32χρονου αναγκάστηκε να διαψεύσει όλα όσα κάποιοι διαδίδουν!

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL