Τρίτη, 18/06/2019

«Κάποτε», στο Κάστρο Κρεμαστής συνήθιζαν να πηγαίνουν οι ξένοι επισκέπτες του χωριού! Τώρα;

KASTRO - KREMASTHS 4(Επιμέλεια: Θανάσης Απόκοτος)

«Κάποτε», στο Κάστρο Κρεμαστής συνήθιζαν να πηγαίνουν οι ξένοι επισκέπτες του χωριού, να το φωτογραφίζουν και να βλέπουν όλη την περιοχή από ψηλά, που πραγματικά έχει μια εντυπωσιακή θέα!

Τώρα; Δυστυχώς, εκείνο που παρατηρείται είναι το γεγονός ότι, η περιοχή γέμισε από φίδια και ποντίκια! Γέμισε από κλεφτρόνια που σεργιανίζουν συχνά – πυκνά τις νύχτες και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να... δράσουν, καθώς επίσης και κάποια άτομα που πηγαίνουν και κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών!

Ύστερα, λοιπόν, απ΄ όλα αυτά, ποιος θα μπορούσε να παραμένει σε μια τέτοια περιοχή! Ποιος θα μπορούσε ν΄ αφήνει τα παιδιά του ελεύθερα να παίζουν, ή κάποιοι άνθρωποι ν΄ αφήνουν τις πόρτες τους ανοιχτές;

OXIA STO KASTRO 4Άλλωστε, το περιστατικό που σημειώθηκε χθες είναι χαρακτηριστικό κάτω από ποιες συνθήκες ζουν αυτοί οι άνθρωποι στην περιοχή του Κάστρου της Κρεμαστής, που οι αρμόδιοι... «ξέχασαν» ακόμη και να το καθαρίσουν από τα αγριόχορτα και όλες τις βρωμιές που υπάρχουν!

Όπως λοιπόν, μάθαμε, ένα μικρό κοριτσάκι βγήκε χθες στην αυλή του σπιτιού της για να παίξει κι εκεί είδε ένα μεγάλο φίδι (να σημειωθεί ότι δεν έχει διευκρινιαστεί τι ακριβώς είναι αυτό;) να βρίσκεται σ΄ εκείνο το σημείο προφανώς κυνηγώντας για να φάει!

Το παιδί βλέποντας το φίδι να κινείται με τον χαρακτηριστικό του τρόπο, νόμιζε ότι επρόκειτο για... παιχνίδι και πήγε να το πιάσει!

Για καλή της, όμως, τύχη, είχε άγγελο κοντά της, καθώς τελευταία στιγμή ο παππούς της που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, έτρεξε, την άρπαξε και την απομάκρυνε από το ερπετό!

MONHMEROS 8Πάντως, απ΄ ότι έγινε γνωστό, δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται εμφάνιση φιδιού ή ποντικιών! Και πριν από μερικές ημέρες ένα άλλο φίδι (κι αυτό άγνωστο τι φίδι ήταν), έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή τρομοκρατώντας, όπως ήταν φυσικό, και πάλι τους ανθρώπους, αλλά πριν προλάβουν να το σκοτώσουν τρύπωσε μέσα σε κάτι πέτρες κι εξαφανίστηκε.

Απευθύνθηκαν φυσικά στους αρμόδιους, αλλά... φωνή βοώντος!...

Οι άνθρωποι, λοιπόν, δικαιολογημένα διαμαρτύρονται προς κάθε κατεύθυνση! "Η κατάσταση δεν πάει άλλο", λένε. "Έχουν κουραστεί μ΄ όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν", κι ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα εισακουστεί η φωνή απόγνωσής τους και παρθούν κάποια μέτρα για όλα τα προαναφερόμενα!

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL