Τετάρτη, 17/07/2019

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο νησί μας ^^ Απεβίωσε 32χρονο παλικάρι από χωριό της Ρόδου

NOSOKOMEIO DIADROMOS

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο νησί μας, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το χωριό και, πολύ περισσότερο, συγγενείς, γνωστούς και φίλους.

Ένα νέο παλικάρι, 32, μόλις, ετών, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της Ρόδου, με υψηλό πυρετό, άφησε εκεί την τελευταία του πνοή, προκαλώντας, όπως ήταν φυσικό, απέραντη θλίψη στους συγγενείς του και ιδιαίτερα στην οικογένειά του (παντρεμένος μ΄ ένα μικρό παιδί).

Το τι συνέβη, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί! Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αλλά και όσα λέγονται στο χωριό του (από τη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων) ο 32χρονος αναγκάστηκε από τους συγγενείς του να εισαχθεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, καθώς είχε ανεβάσει υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 32χρονος συμπολίτης μας είναι πολύ πιθανό να είχε προσβληθεί από τον ιό της γρίπης (είχε φτάσει ακόμη και στους 40 βαθμούς θερμοκρασία) και σε συνδυασμό με το εξασθενημένο ανοσοποιητικό του σύστημα, να του προκάλεσε επιπλοκές που στο τέλος τον οδήγησαν στο θάνατο.

Βέβαια, όλα αυτά αναμένεται να αποσαφηνιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ, όπως έγινε γνωστό η κηδεία του νεαρού συμπολίτη μας θα γίνει αύριο το μεσημέρι.

Τα topika-nea.gr συλλυπούνται την οικογένειά του κι εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL